Fransız Parlamenter yediği ayarı unutamadı! Yine nefret kustu

Sanki Fransa'nın yokmuş gibi, Türkiye'nin Arap dünyasında projeleri olduğunu iddia eden vekil, yine Ermeni soykırımı olduğunu söyleme cüretini gösterdi.

GİRİŞ 15.04.2019 08:07 GÜNCELLEME 15.04.2019 08:08
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Antalya’da gerçekleşen NATO Parlamenter Asamblesi toplantısında Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun 'Ermeni soykırımı' iddiaları ile ilgili, "Fransa önce kendi karanlık tarihine baksın" dediği Fransız milletvekili Sonia Krimi, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınla bu konuda açıklamalarda bulundu.

 

 

"TÜRKLERİN PROJELERİ NELER"

Facebook'tan canlı yayın yaparak görüşlerini ifade eden vekil, salonu terk ettiği anların üzerine müzik yerleştirilerek hazırlanan videolarla ilgili "Neden Türkler bu gibi videolar yapıyor? Türklerin, Arap dünyasındaki projeleri neler? Bu çılgınca videolar neden?" şeklinde konuştu.

 

 

"FRANSA'NIN SÖMÜRGECİLİK TARİHİYLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKENLER VAR"

Bakan Çavuşoğlu'nun "Ruanda, Cezayir'de olanları unutmadık. Fransa önce kendi karanlık tarihine baksın" ifadeleri konusunda Krimi yaptığı canlı yayında "Fransa’nın sömürgecilik tarihi ile ilgili yapması gereken şeyler olduğunu düşünüyorum ve bu fikrimi değiştirmiş değilim." sözlerini kullandı.

YİNE ERMENİ SOYKIRIMI DEDİ

Krimi, Antalya'dan yaptığı görüntülü canlı yayınını Türkiye'ye "Tarihi kendiniz istediğiniz gibi yazamazsınız. 24 Nisan’da Ermeni soykırımını anma gününde görüşmek üzere." diyerek bitirdi.

YORUMLAR 104
  • alaskamkuzey 5 yıl önce Şikayet Et
    Kovun burdan gitsin bu ülkeyi karıştırmak için gelmiş
    Cevapla
  • mustafa 38 5 yıl önce Şikayet Et
    Alçak fransızlar kendi tarihlerine baksınlar milyonlarca müslüman cezayirliye soy kırım yapmışlar fransa almanya ile savaştığında savaşta cezayirli gençleri size bağımsızlık vereceğiz vaadiyle kandırıp savaştırdı ve almanları cezayirli geçlerin sayesinde fransızlar yendiler ama fransa sözünde durmadı kutlama yapmak için cezayirde toplanan yüz binlerce cezayirliyi katletti tarihte belli
    Cevapla
  • mustafa 38 5 yıl önce Şikayet Et
    Başta fransa olmak üzere bu avrupanın hepside barbar fransanın cezayirde ruandada yaptığı katliamı tüm dünya biliyor ülkemizdeki daha evvel yaşaayan ermenilerde rahat durmamışlar osmanlı rus savaşında bize kalleşlik yapıp rus ordusuna katılmışlar bu ermeniler her zaman bize karşı hainlik yapmışlar
    Cevapla
  • Altmiş7 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende muhammet baki arkadasimin fikirlerine katılıyorum
    Cevapla
  • seçkin 5 yıl önce Şikayet Et
    alçaksın Fransa hemde çok alçak deseler de sana medeni şahittir buna Ruanda ve Cezayir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu