Feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Diyarbakır'da iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden biri bebek.

GİRİŞ 15.04.2019 13:29 GÜNCELLEME 15.04.2019 16:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1'i bebek 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.


Kaza, öğle saatlerinde Diyarbakır- Bingöl karayolunun 65'inci kilometresinde meydana geldi. Lice ilçesi yönünden gelen Ramazan Özdağ yönetimindeki 33 RA 274 plakalı otomobil, karşı yönden gelen sürücüsünün kimliği tespit edilemeyen 33 SP 982 plakalı otomobil ile Kocaköy ilçesinin Gökçen Mahallesi yakınlarında çarpıştı.

Çarpışmayla şarampole yuvarlanan 33 RA 274 plakalı otomobil, demir yığınına döndü. Kazada hurdaya dönen otomobildeki Şeref Özdağ ve Yusuf Mirza Özek isimli bebek olay yerinde yaşamını yitirdi, sürücü Ramazan Özdağ ile otomobillerde bulunan Nafye Cingöz ve isimleri belirlenemeyen 5 kişi ise yaralandı.

İhbarla kaza yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik görevlisi sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerince ambulanslarla hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Acil servislerde müdahale edilen yaralılardan henüz kimlikleri belirlenemeyen 3 kişi kurtarılamadı.

5 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı kaza yerinde güvenlik önlemi alınırken, yol tek taraflı ulaşıma kapandı. Kazada ölenlerin cesetleri ise otopsi için morga konuldu. 

YORUMLAR 5
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Hamd olsun ALLAHA C.Cbebek sağ.
    Cevapla
  • Ordu 52 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzücü olduğunu söylemek istiyorum..mekanı cennet olsun inşaallah gardaşlarımızın
    Cevapla
  • Akıncı 4 yıl önce Şikayet Et
    iki plakanın da 33 olması tesadüf mü? hem de Diyarbakır-Bingöl karayolunda, Mersinde değil.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    o yollarda terör tehdidi olduğundan sivil ve askeri araçlar çok süratli seyrediyorlar. acılı ailelere allah sabırlar versin. kahrolsun terör ve trafik terörü
    Cevapla
  • aksaraylı 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen yardım et rabbim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!