Fethiye'de paraşüt faciası: 2 kişi hayatını kaybetti

Dünyanın sayılı tandem atlayış zirvelerinden biri olan Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Babadağ'dan paraşüt ile atlayış yapan paraşüt pilotu ile yanındaki yabancı uyruklu bir kişi hayatını kaybetti. Cenazelere ulaşmak için ekipler tarafından çalışma başlatıldı.

Fethiye'de paraşüt faciası: 2 kişi hayatını kaybetti
Fethiye'de paraşüt faciası: 2 kişi hayatını kaybetti
GİRİŞ 15.04.2019 17:31 GÜNCELLEME 15.04.2019 17:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fethiye'nin Ölüdeniz Mahallesi'nde bulunan dünyaca ünlü Babadağ'ın 1200 metre yüksekliğindeki bölgesinden atlayış yapan yamaç paraşütü pilotu ve yanındaki bir kişi meydana gelen kazada hayatını kaybetti. AKUT ve itfaiye ekipleri tarafından cesetlere ulaşılmaya çalışılıyor.

 

 

AYRINTILAR GELİYOR...

YORUMLAR 2
  • Analız 5 yıl önce Şikayet Et
    Al sana heyecan ve macera rısklı spor bunlar doga ıle oyun olmaz
    Cevapla
  • onur 5 yıl önce Şikayet Et
    Spor riskli olduğu için değil, hava şartları uygun değilken inada binip kalkış yapıldığı için kaza olmuş. Kaza istatistiklerine baktığımızda yamaç paraşütü sporu motorsiklet kullanmaktan 5 kat daha az tehlikelidir. Araba kazası gördüğümüz zaman araba kullanmak, binmek çok tehlikeli diyebilir miyiz ? Emin olun aynı şey. Türkiye'de yılda milyonlarca uçuş yapılıyor toplamda 2-3 tandem, 10-15 single kazası oluyor. Tüm güvenlik önemleri yerine getirilirse bu spor tehlikeli olmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!