10 ilde büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı

Adana merkezli 10 ilde FETÖ soruşturması kapsamında aralarında aktif polis ve askerlerin de olduğu 21 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

10 ilde büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı
10 ilde büyük operasyon! Çok sayıda gözaltı kararı
GİRİŞ 17.04.2019 08:56 GÜNCELLEME 17.04.2019 10:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün deşifre edilmesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Adana merkezli 10 ilde 2'si aktif polis, 1'i aktif astsubay olmak üzere 21 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

 

 

Bu karar doğrultusunda Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şafak vakti harekete geçti.

10 ilde 21 adrese baskın yapan polis, çok sayıda zanlıyı gözaltına aldı. Polis Adana'da da 12 adrese baskın yaptı. Zanlılardan çoğunda örgütün gizli haberleşme sistemi ByLock olduğu ileri sürüldü. Gözaltına alınan zanlılar emniyete götürülerek sorguya alındı. 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Başlara nokta atışı yapılmalı. Sahtekarlık ile Türklerin tarihi , bin yıllık tarihini mahvettiler! Savaştan çıkmış güçsüz fakir Millete kağıt üzerinde kurallar kanunlar ile kan kusturuldu. Canımızdan her şeyimizden daha önemli dinimiz İslama imanımıza kastedildi! Ruhumuzu mahvettiler. Amerikanın işine geldiği, cihad ruhu olmayan , Türkleri aptal yerine koyan bir İslam inancı yerleştirmek için uğraştılar lakin 15 temmuz bu adiliği engelledi, elhamdülillah. Kuran eğitimi, mescidi olmayan okullar İslami değildir.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Medya, siyasi ayağına da operasyon yapılmalı. Evet devlet kadrolarından bu hainler temizlenmeli ama medya ve siyasi alanda hala insanları yanıltmayı sürdürüyorlar. Yalan yanlış bilgilerle faaliyetlerini sürdürüyorlar. Kontrollü darbe diyenler örneğinde olduğu gibi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
IMF'den Türkiye açıklaması