Kar yağışı trafiği aksattı!

Antalya’nın Akseki ilçesinde dün gece başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Antalya-Konya karayolunda ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşandı.

Kar yağışı trafiği aksattı!
Kar yağışı trafiği aksattı!
GİRİŞ 21.04.2019 14:02 GÜNCELLEME 21.04.2019 14:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Akseki ilçesinde dün gece saatlerinde etkili olan kar ve tipi, Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolunda zaman zaman aksamalara neden oldu.

Yağış 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde sürücülere zor anlar yaşatırken, karayolları ekipleri yolun ulaşıma kapanmaması için kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Yağış öğle saatlerinde etkisini kaybederken, trafikte herhangi bir aksamının meydana gelmediği bildirildi. 

YORUMLAR 1
  • Ankaralı 5 yıl önce Şikayet Et
    ''KONYA,ALANYA,'' 13 karayolu tünelleri ve onlarca viyadükler ile çok kaliteli bir karayolu çalışması vardır, bitirilmesi halinde Konya,Seydişehir 1825 rakımlı Alacabel bölgesi her kış sürücülere zor anlar yaşattığını biliyoruz, Alacabel bölgesinin kış ayları boyunca kış şartlarının çok zorladığı bölgeye göre, kış aylarında ve 360 gün daha kısa mesafe ve kış ayları dahil daha güvenli olacağını,devletimizden çalışmaları devam eden ''KONYA,ALANYA'' karayolunun bir an evvel bitirilmesini ve acilen ulaşıma açılmasını sabırsızlıkla devletimizden bekliyoruz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?