23 Nisan salı günü PTT, Banka ve Noter açık mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması nedeniyle pek çok kurum tatil yapacak. Peki 23 Nisan Salı günü PTT, Banka ve Noter açık mı? İşte resmi tatil uygulayacak kurumlar.

23 Nisan salı günü PTT, Banka ve Noter açık mı?
23 Nisan salı günü PTT, Banka ve Noter açık mı?
GİRİŞ 23.04.2019 09:54 GÜNCELLEME 23.04.2019 09:55

23 Nisan PTT, Banka ve Noter açık mı? Devlet dairelerindeki işlerini halletmeyi planlayan vatandaşlar bu sorulara yanıt arıyor. Ülkemizde de büyük bir coşkuyla kutlanacak olan '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okullar ve pek çok kurumda 1 günlük tatil ilan edildi. Peki, bu kurumlar arasında PTT, Banka ve Noter de var mı? 23 Nisan'da devlet daireleri tatil mi?

23 Nisan salı günü Yurtiçi, MNG, Aras, Sürat ve PTT kargo açık olacak mı?

 

 

NOTER AÇIK MI?

23 Nisan salı günü tüm noterler kapalı olacaktır yasal olarak hiç biri işlem yapamayacaktır nöbetçi noter vs. gibi bir uygulama da olmayacaktır. Noter ile ilgili işleminizi 24 Nisan çarşamba gününe kalacak şekilde planlamanız gerekir.

 

 

PTT AÇIK MI?

PTT bildiğimiz gibi bir kamu kurumudur bu nedenle tüm şubeleri kapalı olacaktır maaş ödemesi, fatura ödeme posta işlemleri kargo işlemleri dahil hiç bir işlem yapılmayacak olup tüm şubeleri kapalı olacaktır.

BANKALAR AÇIK MI?

Gerek özel bankalar, gerekse resmi bankalar olsun, 23 Nisan gününün resmi bir tatil günü olmasından dolayı Salı günü çalışmayacaklar. EFT, Havale gibi işlemleriniz de bir sonraki gün hesaplara geçecektir. İşlemleri olan vatandaşlarımız ertesi gün işlemlerini halletmeleri gerekmektedir. 

HASTANELER AÇIK MI?

Hiç bir hastahane poliklinik hizmeti vermeyecektir o yüzden randevu sisteminden de poliklinik için 23 Nisan salı günü randevu almanız mümkün değildir. Ancak acil servisler her daim açık olacaktır hastalığın planı olmaz ama rutin takip ve kontrollerinizi ayarlamanız faydanıza olacaktır.

ECZANELER ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇILIYOR

23 Nisan'da Eczaneler kapalı olacak olup Nöbetci eczaneler görev yapacak.Salı günü itibariyle Eczaneler tekrar açılacak. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"