'Evet kimse yumruk yemesin lakin...'

Haber7 yazarı Esra Elönü, Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehit cenazesinde uğradığı saldırıyı bugünkü köşesinde kaleme aldı...

'Evet kimse yumruk yemesin lakin...'
'Evet kimse yumruk yemesin lakin...'
GİRİŞ 23.04.2019 11:00 GÜNCELLEME 23.04.2019 11:49
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Garipliğimizi giyindik, aynaya bakmaya sırasındayız. 
Hiç öyle kelime tadilatına girmeden inşaat halindeki vicdansızlıkları yazsak bugün. Hayrette hayat vardır anladık da şaşırma ünlemleri de kazan kaldırıyor artık. Biz yaşadıklarımızı yeniden yaşayarak aşındırıyoruz sanırım. Acıyan yerler aynıysa acıtanları konuşmanın manasızlığı da pek romantik kalıyor. 

Şimdi hani o seçim öncesi horon tepen şirinsilerin halay mendili olarak kullandığı Türkiye’de bakalım neler oluyor? Kılıçdaroğlu odasından çıkmak istemeyen sivilcesiyle kavgalı ergen sessizliğindeydi biliyorsunuz. Bir aromalı sessizlik kaplamıştı ortalığı ki bu tadı biliyoruz. 

Kılıçdaroğlu Ankara Çubukta şehit cenazesinde saldırıya uğradı. Şiddetin karşısında şeddeli durmak lazım bunu biliyoruz yani bir kere değil iki kere durmaktan bahsediyorum. Lakin, evlat acısı çeken şehit babası üzerinde de acı mühendisliği de yapamazsınız. Az geldim, biraz gittim değil hiç gitmeseydiniz keşke. 15 Temmuzda yaptığınız gibi Televizyondan izleseydiniz. (!) Evet kimse yumruk yemesin lakin ahını aldıklarınızın vahı da bu. Evlatsız babayla dert yarıştırmayın. 

 

 

Eğer siz yangına mahal veren cümleler sarf edip bir de üzerine yürüyen körüğe dönüşürseniz, eğer siz ''Kim şehit olmak istiyorsa gitsin, aptalca politikalar yüzünden ölen masum insanlara şehit deyip ölümü kutsamaktan vazgeçin artık'' diyen cananınızın canı haline gelirseniz, o evlatları şehit eden kalleşlerin leşleri için helva kavurma partisine dönüşürseniz üzgünüm ama tepkiye şaşırma hakkınızı kendiniz gasp etmiş olursunuz. 
Ne yani canı yanmış babaları, cananın attığı twitlerle mi teselli etmeyi düşünüyordunuz. Haltların kardeşliği partisiyle poz verişinizle mi teselli etmeyi düşünüyordunuz. Demirtaş’ın cellatlık çizgisini beğenen Belediye tiyatrocunuzla mı teselli etmeyi düşünüyordunuz. 

Yapmayın! Evet yumruk da yemeyin temennimiz o .. Lakin o babaların hakkını hukukunu evlatsızlığını hangi masalarda afiyetle yediğinizi sormak da hakkımız değil midir? 
Bakın Taner Yıldız da saldırıya uğradığında “ Yumruk Terapisi” Manşetini atan iki yüzlülüğün sözcüsünden vicdanlı olmayı öğrenecek değiliz. Öyle olsaydı o kadar rezil olsaydık “ Osmanlı Tokadı terapisi” yazmak da elimizin kiri olurdu. Pek tabii geçmiş olsun lakin bünyenize de vicdan ve adalet  gelmiş olsun lütfen. 

Esra Elönü elonue@gmail.com

Haber 7 Twitter:@elonue 

 

 

YORUMLAR 115
  • Ertuğrul 4 yıl önce Şikayet Et
    Esra kardeşim eline bileğine yüreğine sağlık ellerinden öpüyorum kardeşim
    Cevapla
  • ANKARALI 4 yıl önce Şikayet Et
    ne ekersen onu bicersin
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Esas suçlu bay kılıctar oğludur sen onun evladını öldürenler le el sıkısırsın sadece menfaatine için sonrada hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bir şey yapmamış gibi cenazeye katılrsın utanma sıkılma CHP de yok bence bir de suç duyurusu yapıyorlar asıl sizin için suç duyurusu yapılmalı CHP vatan hainliğinden HDP vatan haini bu devletin parasını yiyorlar ben helal etmiyorum bizim paramızı yiyorlar bize hainlik ediyorlar askerimiz ölüyor sizin yüzünüzden
    Cevapla
  • muzaffer 4 yıl önce Şikayet Et
    ELİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER:Lakin o babaların hakkını hukukunu evlatsızlığını hangi masalarda afiyetle yediğinizi sormak da hakkımız değil midir? Bakın Taner Yıldız da saldırıya uğradığında “ Yumruk Terapisi” Manşetini atan iki yüzlülüğün sözcüsünden vicdanlı olmayı öğrenecek değiliz. Öyle olsaydı o kadar rezil olsaydık “ Osmanlı Tokadı terapisi” yazmak da elimizin kiri olurdu. Pek tabii geçmiş olsun lakin bünyenize de vicdan ve adalet gelmiş olsun lütfen.
    Cevapla
  • muzaffer 4 yıl önce Şikayet Et
    esra hanım yazdığınızı yanlış anladım teşekkür ederim özür dilerim şehit acısı ile yşazınızı yanlış anladım birden 'Kim şehit olmak istiyorsa gitsin, aptalca politikalar yüzünden ölen masum insanlara şehit deyip ölümü kutsamaktan vazgeçin artık' bu cümlenizin devamını okumadan yazdım sjzümü geri alıyorum teşekkür ediyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı