367'nin mimarı Sabih Kanadoğlu ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı’nı Meclis’in seçmesine engel olan Sabih Kanadoğlu yeniden hortlayarak Türkiye Hükümet Sistemi'ni eleştirdi.

367'nin mimarı Sabih Kanadoğlu ortaya çıktı
367'nin mimarı Sabih Kanadoğlu ortaya çıktı
GİRİŞ 25.04.2019 06:51 GÜNCELLEME 25.04.2019 06:55
Bu Habere 475 Yorum Yapılmış

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kuruluşunun 30. yılı dolayısıyla düzenlediği “Milli Mücadelenin 100. Yılında Ulusal Egemenlik ve ADD’nin Tarihi Sorumluluğu”Sempozyumu, Av. Özdemir Özok Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

YENİ SİSTEME "UCUBE" DEDİ

 

 

Sempozyumda, Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu  Türkiye'nin yönetiliş şekliyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kanadoğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin  hükümet sistemini “ucube” bir rejim olarak niteledi.

SKANDAL SÖZLER

 

 

Kanadoğlu Cumhuriyetin değiştirilemez iki maddesinin adının aynı kaldığını ama içinin boş kaldığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bu, gerçekte bir tek adam rejimidir. Cumhuriyetin değiştirilemez 2. maddesinin aynen muhafaza edildiğini ama içeriğinin tamamen boşaltıldığını görüyoruz. Kuvvetler ayrılığı ilkesi anayasada yerini muhafaza etmektedir ama gerçekte yoktur. Yasama, kendi bütçesini yapamaz hale getirilmiştir. Yürütme de tek adamın emrindedir. Yargı zaten bağımsız değildir. Özellikle 12 Eylül 2010 anayasa referandumu ile tek adama biat eden bir ‘yargı’ bütünüyle oluşturulmuştur”

YORUMLAR 475
  • süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam ortaya çıktığına göre bunların kendi siyasi gelecekleri tehlikede demektir
    Cevapla
  • harun 4 yıl önce Şikayet Et
    isin en garip tarafi ne biliyormusunuz bu tiplerden birisi olunce getirip zorla imamlara cenaze namazlarini kildiriyorlarya asil zoruma giden o cunku benim ailem cok imam olmami istemisti simdi seviniyorum iyiki imam olmadim diye benim onume boyle birisinin cenazesini koysalar vallahide billahide tillahide tekmeler onu onumden atar nerede yasdiysa oradan kaldirin derdim fosil herif fikride ruhuda fosillesmis bunlarin bir bitmediler gitti
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Allahım bu ateist kullarının hesabını zor eyle, ateşini bol eyle, cehennemin en ateşli makamında ağırla, susadıkça da zakkum suyu yudumlasın tıpkı dünyada demlendikleri gibi...
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bunlar hic ölmez mi arkadaş.Gittikçe gençleşiyor solcu tipler.
    Cevapla
  • Bitlisli hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Hele gözlerine bakın ne kadar kin nefret var.sizlerde aynen kenan Evren babanız gibi oldugunuzde size merhamet okuyacak bir insan kalmayacak çünkü siz merhamet hak etmiyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!