Dünden beri uyuşturucu gibi bir illeti kendilerine sermaye yapıp AK Parti’ye iftira atanlara, İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Tevfik Göksu'nun verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.

İBB AK Parti Grupbaşkanvekili Tevfik Göksu bugün bağımlılıkla mücadele ve rehabilitasyon daire başkanlığının kurulmasını teklif edeceklerini açıkladı. Göksu'nun açılış konuşması şöyle:

“Şimdi CHP grubu bizimle görüşmeye geldiğinde dokuzu neden sekize düşürdünüz diye görüşmeye geldiler. uyuşturucu konusunda keşke bizimle daha önce de görüşselerdi. İBB geçmiş dönemde özellikle bağımlılıkla mücadele konusunda çok ciddi çalışmalar yapmıştır. Şu elimde gördüğünüz İBB’nin uyuşturucuyla mücadele konusunda yapmış olduğu protokoldür. İBB bu konuda çok ciddi çalışmalar yapıyor. Bağımlılık sadece uyuşturucuyla ilgili bir sorun değildir. Bağımlılık dediğimizde alkol de bir bağımlılıktır, tütün de bir bağımlılıktır. Hele hele dijital bağımlılık geçenlerde çocuklarımızın başına gelenleri biliyoruz. AK Parti gibi bir siyasi hareketin insanın vücuduna zarar vereceği reddedeceğini herkes bilir. Meclis gündemine getireceğiz. İBB’de bağımlılıkla mücadele ve rehabilitasyon daire başkanlığının kurulmasını teklif edeceğiz. Türkiye’de önümüzdeki ay Meclis’te İBB bünyesinde bir bağımlılıkla mücadele araştırma komisyonunun kurulmasını teklif olarak getirip karara bağlayacağız.”

Yorumlar 12 Yorum Var
  • ssz 26.04.2019 11:15
    istanbul BB başkanı Mehnet Teyfik Göksuyu dinlediniz. Biz ne dersek odur. nokta.
  • Kazım 26.04.2019 10:46
    Bunlar hep chp nin seçim oyunları işte
  • ilknur 26.04.2019 10:38
    Ya bu chp neden hizmet için çalışmıyor? Zaten madde bağımlılığı konusunda belediyenin protıkolü varken Ak parti komisyon kurulmasını reddetti diye görüntüleri servis etmek neye hizmet etmekdir? Zaten var yani? Derdiniz ne? Bu mu chp belediyeciliği. Yazık yaaaa şu adama oy veren herkese acıyorum.
  • kenan 25.04.2019 20:14
    Şimdi uyuşturucudan kasıt burda anti-talan grubunun uyuşturulmasıdır, yani akp cephesinin talanı farkedemeyecek hale getirilmesi. Onlar bu adı bilerek vermişler bu işe, şayet başarsalar derler ki "akpyi komple uyuşturduk, olay tamam". Sonra bir bakarsın gece geç saatlerde kararlar alınmış belediyede. Yani adamlar kanuna uygun talan yapmak konusunda uzman, ta ki karşılarına kimse çıkmasın.
  • 61KENARABENİ 25.04.2019 19:11
    chp liler alkol ' ü tartışmaya acmanızı istemiyordur,onlara göre alkol bağımlılık değil ve yuvaların yıkaımına sebep olan kötü bir alışkanlık değildir, '' uyuşturucu '' kelimesiyle halka karşı populizm yapıp '' bakın , AKPARTİ uyuşturucuyla mücadeleye karşı cıkıyor'' demenin peşindeler.Yani aslında milletin LEHİNE bir iş yapmak gibi bir dertleri yok.
Daha fazla yorum görüntüle