CHP'liler İmamoğlu yaptı zannetti gerçek bakın ne çıktı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile her yıl İstanbul'da metroların süslenmesini CHP'liler İmamoğlu'na bağladı.

CHP'liler İmamoğlu yaptı zannetti gerçek bakın ne çıktı!
CHP'liler İmamoğlu yaptı zannetti gerçek bakın ne çıktı!
GİRİŞ 26.04.2019 01:55 GÜNCELLEME 26.04.2019 01:59
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada CHP'liler tarafından paylaşılan görüntülerde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile her yıl çocuklar için AK Parti tarafından süslenen metrolar sanki ilk kez İmamoğlu tarafından süslendirilmiş gibi servis edilip 'İstanbul'da değişim başladı' diye yalan bir algı operasyonuna imza attılar.

 

 

2000 YILINDAN BERİ SÜREN GELENEK

2000 yılından bu yana tüm 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram'larında özel olarak süslenmiş çocuk trenleri ile istasyonlarda çeşitli etkinlikler düzenleyen Metro İstanbul bu yılda bu geleneği sürdürdü. Sosyal medyada yapılan yalan algı operasyonuna vatandaşlar anlamlı paylaşımlarla cevap verdi.

 

 

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

YORUMLAR 22
  • 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Yine iyi.. Ya metroyuda imam yaptı deselerdi
    Cevapla
  • vaş 4 yıl önce Şikayet Et
    ülen ne imamın oğluymuş be birde ülkenin yönetimini versek hapı yuttuk :)))
    Cevapla
  • manisalı 4 yıl önce Şikayet Et
    gözlerinin önündeki çapaklardan çevreyi göremeyen zavallılar kendi adamları belediye başkanı olunca zannediyorlarki her güzel şey onların istemezük ama işallah istanbul 90 lı yıllarına dönmez
    Cevapla
  • Metin 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne geldiyese ve ne gelecekse başımıza bu algı ve yalandan gelecek. 2000 Yılında istanbulu terk edip daha sonra hiç gelmeyen birini istanbula getirsen tanıyamaz. Klimalı otobüs, hangi durağa hangi otobüs kaçta gelecek, sosyal yardım ve organizasyonlar. Ne yapmadı bu ak parti beledie istanbula ve ya neyimiz eksikti. ama işte algı yokmu , Abdulhamide yapılan, menderese yapılan, özala yapılan algı.
    Cevapla
  • mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    kedi şeyini görmüş ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor