Neye uğradığını şaşırdı! Karısının ihbarıyla yakalandı

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen şüpheli Çağla T'nin ihbarıyla örgütsel evlilik yaptığı eşi Emre T. gözaltına alındı. Boşanma davası için adliyeye geldiğinde gözaltına alınan şüpheli Emre T. etkin pişmanlık kapsamında ifade vermesi üzerine salıverildi.

Neye uğradığını şaşırdı! Karısının ihbarıyla yakalandı
Neye uğradığını şaşırdı! Karısının ihbarıyla yakalandı
GİRİŞ 27.04.2019 14:07 GÜNCELLEME 27.04.2019 14:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca yürütülen Adnan Oktar suç örgütüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve hakimlikçe tutuklanan Çağla T, bir süre önce etkin pişmanlık kapsamında ifade vermesi üzerine tahliye edildi. 

Şüpheli Çağla T, nisan ayının ilk haftasında emniyete başvurarak, soruşturma kapsamında aranan örgüt içi evlilik yaptığı Emre T. ile Bakırköy Adliyesi 12. Aile Mahkemesi'nde boşanma davalarının olduğunu bildirdi.

 

 

İhbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, boşanma davasına giden Emre T.'yi adliyede Adnan Oktar suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında gözaltına aldı. 

Oktar'ın medikal işler yapan şirketlerinde çalıştığı öğrenilen Emre T, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarıldı. Etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak ifade veren Emre T, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, Adnan Oktar'ın, Çağla T'nin iki kız kardeşini de örgüte katmak istediği, ailesinin durumdan şüphelenmemesi için çiftin evliliğinin gerçekçi görünmesi amacıyla nikah töreni organize edildiği ve göstermelik bir ev de tutulduğu öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 7
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    etkin pişmanlık oh ne ala memleket...
    Cevapla
  • Abc 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaptıkları iğrençlikleri bir de din kılıfına uyduruyorlar ya. Ben asıl ona isyan ediyorum. Yaa bunları toprak kabul etmeyecek gibi geliyor bana. Seviyesizlikte level atlamış bunlar. Bir de kendileri için Mehdi iddiasında bulunmuyorlar mı? Normalde birisi bu yola başvursa derhal tımarhaneye kapatırlar. Ama bunun gibi kaşarlı kart zamparalar adi suçlu gibi çıkacak ilk afla birlikte dışarıda olmayı umar. Bunun ve buna uyanların akıl sağlığını kontrol edip gerekirse tımarhaneye kapatmak daha akıllıca.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    çakma mehdiyi kim kurtaracak??? Bu eleman 1980 li yıllarda da tutuklanınca hemen atatürkçü olmuştu.Merak bu ya acaba şimdi çıkınca hangi kesimin borozanlığına soyunacak,pardon ,yeni hidayet merkezi neresi olacak????
    Cevapla
  • Hasan Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Mehdi bozuntuları hapiste. Hahaaa.
    Cevapla
  • Mecaz-i 4 yıl önce Şikayet Et
    Oh ne güzel dünya. Etkin pişmanlık yasasından yararlanıp serbest kalıyorlar. Polislerin çabasına yazık yaa
    Cevapla
  • M~E~T~İN 4 yıl önce Şikayet Et
    "yuki" adam gelip teslim olmamış yakalanmış yani burada gerçekten bir pişmanlık yoktur
    Cevapla
  • yuki 4 yıl önce Şikayet Et
    etkin pişmanlık her ülkede var. burada örgütün çökertilmesine iyi katkı sağlayacak bilgiler verirse faydalanabiliyor. aslında akıllıca bir sistem. yoksa örgütleri çözmek çok zorlaşır. yani ben pişman oldum demeyle salmıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!