Karamollaoğlu yine toparlayamadı! Konuştukça batıyor...

Çamlıca Camii'ni doldursunlar ellerini öperim diyen Karamollaoğlu, şimdi de "Camiye giden insan, Allah rızasını kazanmak için gider. Birilerini memnun etmek için giderse, orada sevap alamaz" dedi.

GİRİŞ 01.05.2019 13:26 GÜNCELLEME 01.05.2019 13:26
Bu Habere 186 Yorum Yapılmış

Yerel seçimlerden sonra Çamlıca Camii'ni hedefine alan Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu'nun, "Hangi akıllının başına Çamlıca Tepesi'ne 60 bin kişilik cami yapmak gelir ya? Bir kere doldursunlar ellerini öperim." ifadesini kullanmasının ardından ibadethane, Berat Kandili gecesinde tıklım tıklım doldu. 

 

 

Kandilin yanı sıra sabah namazlarında da yer bulunmayan cami hakkında yeniden açıklama yapan Saadet Partisi Lideri, ''Her yerde bir numaralı meseleleri 'Biz bu camiyi dolduracağız.' Doldurun, memnun oluruz. İtirazımız yok ki. Bizim istediğimiz ne? Camiye giden insan, Allah rızasını kazanmak için gider. Birilerini memnun etmek için giderse, hapı yuttu, orada sevap alamaz. Onun için bizce makbul olan mahalle camileridir, mescidleridir.'' şeklinde ifadeler kullandı. 

"İNSAN SABAHLEYİN KALKTIĞI ZAMAN SÜRATLE CAMİYE GİTMEK İSTİYOR"

 

 

Karamollaoğlu sözlerine şöyle devam etti;

Osmanlı'da büyük camiler yapılmamış mı, yapılmış, ama mahalle mescidleri çok daha öne çıkmış. Neden? Çünkü insan sabahleyin kalktığı zaman süratle hemen camiye gitmek istiyor. Nasıl gidecek? Yürüyüş mesafesinde ki bir yere gidecek. 

"İSRAF KONUSUNDA Kİ HASSASİYET..."

Öğle, ikindi, akşam, yatsı bunların hepsi için bu geçerli. Biz camilerle övünme noktasına gelmeyi, doğru bulmayız. Ne kadar ihtişamlı ya. Ama bunu sanki öyle bir mesele haline getirdiler ki Türkiye'de konuşulacak başka bir şey yokmuş gibi. Biz israf konusunda ki hassasiyeti belirtmek için biz bunu söyledik, sadece." ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 186
  • HIDIR BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Sende mi BRÜTÜS ????
    Cevapla
  • İsmail 4 yıl önce Şikayet Et
    sen bu lakırdıyı Allah rızası için mi ettin londra gezgini? Eğer öyle olsa sen de memnun olurdun. Ya da baştan gidenlerin Allah rızası için gitmelerine işaret ederdin. Bu yaştan sonra kıvırmak belini zorlar, omurgan zarar görür. Acımadı ki modunda hacı yatmaz gibisin
    Cevapla
  • mahmut reis 4 yıl önce Şikayet Et
    türk siyasi hayatının keskin dönüşlerinden biri bu emmi. Acaba neden diye sormuyor değil insan?
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    KARAmollaoğlu
    Cevapla
  • kafkas 4 yıl önce Şikayet Et
    ha bundaki beyni kuşa taksan kuş ters uçar.bu nasıl bir zihniyet nasıl bi görüş..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama