Esenler'de Ramazan böyle geçecek

Esenler Belediyesi'nin Esenler'de Ramazan ayının manevi iklimini yansıtacak Çocuk İftarı'ndan İftar Çeşmeleri'ne, Eve Teslim İftar'dan Anadolu'yu Mayalayanlar'a kadar 19 farklı projesini Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu tanıtacak.

Esenler'de Ramazan böyle geçecek
Esenler'de Ramazan böyle geçecek
GİRİŞ 01.05.2019 13:44 GÜNCELLEME 01.05.2019 17:34

Esenler Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da, Ramazan ayının manevi atmosferini ilçenin dört bir köşesinde yaşatacak. Esenler'de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin yanı sıra, 7’den 70’e her yaştan insana hitap eden birbirinden farklı özgün Ramazan projelerine imza atılacak.

 

 

On bir ayın sultanını karşılamak için tüm hazırlıklarını tamamlayan Esenler Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferine uygun çok sayıda sosyal ve kültürel projeyi hayata geçirecek. “Ramazan Yeniden Diriliştir” sloganıyla yapılacak etkinlikler ile Esenlerliler, Ramazan boyunca birbirinden farklı ve ilginç organizasyonlarla kardeşliklerini gösterecekler.

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, bu sene ilk kez uygulanacak projeleri ve Ramazan ayında Esenler’de yapılacak etkinlikleri basın toplantısı ile kamuoyuyla paylaşacak. 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı