FETÖ'cü hainler bir arada: "Erdoğan sürgün edilmeli"

FETÖ'nün ihanetlerinin ardından Türkiye'den kaçan ve hainliklerini kaçtıkları ülkelerden sürdüren örgüt mensupları yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. Örgüt mensubu Tuna Beklevic, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yargılanması' ve sürgün edilmesi' yönünde paylaşımlar yaptı.

FETÖ'cü hainler bir arada: "Erdoğan sürgün edilmeli"
FETÖ'cü hainler bir arada: "Erdoğan sürgün edilmeli"
GİRİŞ 02.05.2019 14:41 GÜNCELLEME 02.05.2019 14:41
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Mesajlarını FETÖ'nün firari ismi Hakan Şükür'ün yanından attığı öğrenilen Beklevic, daha sonra tweetlerini sildi.

umhuriyet tarihinin en büyük ihanet şebekesi olan FETÖ, örgüt mensupları üzerinden Türkiye'yi hedef almaya devam ediyor.

Örgütün önemli isimlerinden biri olan Tuna Beklevic'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar, FETÖ'cülerin ne olursa olsun Türkiye ve Erdoğan düşmanlığının değişmeyeceğinin kanıtı oldu.

ERDOĞAN VE TÜRKİYE DÜŞMANLIKLARI SINIR TANIMIYOR

Beklevic, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İnsanlığa karşı oldukça işlenmiş suçlar konusunda dosyası oldukça kabarık olan Erdoğan ve ailesi er ya da geç yargılanacaktır. Açıkçası ne yargı sürecinin ne de suçlu bulunursa hapishane sürecinin Türkiye'ye faydası yoktur" mesajını paylaştı.

Mesajlarına devam eden Beklevic, bir sonraki tweetinde ise "Faysal ailesinden bazı mensupların Türkiye'de Ortaköy'de sürgün edilmesi örneğinde olduğu gibi farklı seçenekler değerlendirebilir" dedikten sonra, "Dolayısıyla Erdoğan ve ailesi için 'sürgün' seçeneği üzerinde uzlaşabilir" paylaşımında bulundu.

Beklevic, son olarak "Erdoğan ailesine ev hapsinin Malezya'da uygulanması teklif edilebilir" mesajıyla ihanetin geldiği boyutu gözler önüne serdi.

TWEETLERİ HAKAN ŞÜKÜR'ÜN YANINDA ATMIŞ

Cumhurbaşkanı ve ailesi hakkında skandal ifadeler kullanan Beklevic daha sonra bu mesajları sildi. Ancak paylaşımlarını kaldırmadan önce attığı bir fotoğraf Beklevic'in bu tweetleri nereden attığını da gözler önüne verdi.

Beklevic'in paylaştığı fotoğrafta FETÖ'nün firari ismi Hakan Şükür'ün yanında olduğu ve ikiliye ailelerinin de eşlik ettiği görüldü.

Hakan Şükür hakkında, FETÖ üyeliği kapsamında yakalama kararı var. Hatırlanacağı üzere FETÖ üyelerinin kullandığı ve MİT tarafından deşifre edilen ByLock kullanıcıları arasında bulunan Şükür, hazırlanan listede "turuncu" kategoride yer almış, hakkında kırmızı bülten çıkarılmıştı.

KAYNAK: YENİŞAFAK
YORUMLAR 58
  • Akp 4 yıl önce Şikayet Et
    Havlayan köpek isiramaz....
    Cevapla
  • SANA 4 yıl önce Şikayet Et
    İtin duası kabul olsaydı ......
    Cevapla
  • Lafazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatana ihanetin cezası İDAM dır. Başka da çözümü olmaz
    Cevapla
  • Bayburtlu Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen ordan havlamaya devam et,tasmanı gevşetirler belki
    Cevapla
  • Tasma 4 yıl önce Şikayet Et
    O zavallı köpeğide kendilerine alet etmişler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!