Yolcu otobüsü devrildi: 7 ölü, 30 yaralı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde cenaze yakınlarını taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 7 kişi öldü, 29 kişi yaralandı.

Yolcu otobüsü devrildi: 7 ölü, 30 yaralı
Yolcu otobüsü devrildi: 7 ölü, 30 yaralı
GİRİŞ 03.05.2019 19:45 GÜNCELLEME 03.05.2019 19:56
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde taziyeden dönenleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 7’ye yükseldi. Yaralı sayısı da 29 olarak açıklandı.

 

 

Edinilen bilgiye göre, Tokat’ın Reşadiye ilçesi Güvenlik köyünde taziyeden dönenleri taşıyan Küçükçekmece Belediyesine ait otobüs Delice mevkisinde yoldan çıkarak şarampole devrildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Kaza ile ilgili Tokat Valiliğinden yapılan açıklamada 7 kişinin öldüğü 29 kişinin yaralandığı açıklandı

YORUMLAR 13
  • eray akalın 4 yıl önce Şikayet Et
    Bazı otobüsler olmadık yerde aşırı hız yapıyorlar.Bunu kimse dile getirmiyo.Takograf cihazı var ama bir yolunu bulup adam sahtesini yapıyo.İç işleri bakanlığı bir an evvel otobanlardaki otobüslere uygulanan hız sınırını kaldırmalıdır.Otobanda otobüslere uygulanan 110 hız sınırını kaldıracaksınki,adam otobanın olmadığı tek şeritli bozuk yollarda gaza basma gereği duymasın.
    Cevapla
  • Çorumlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede Otobüsü yasaklamadan değişmicek anlaşılan!
    Cevapla
  • Vanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar kalanlara sabırlar versin çok üzücü bir olay rabbim yardımcınız olsun mekanları cennet olsun
    Cevapla
  • Murat Sekmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu elim kazada vefat eden hemşehrilerime Allahta rahmet diler, ailelerine baş sağlığı dilerim. Reşadiyeden deliceye doğru güvendik köyü bereketli istikameti neredeyse her metresinde keskin virajlar olan en ufak hatayı affetmeyecek bir yol. Lütfen daha fazla can yanmadan hızı azaltalım dikkati artıralım.
    Cevapla
  • vahap 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah aşkına bu nasıl iş yaaa! Arkadaş cenazeden dönüyorsun biraz dikkatli biraz yavaş kullanın ya, insanın moralini bozuyor böyle haberler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı