Yunan haber ajansı İsrail'in saldırısını kınadı

Yunanistan'ın resmi haber ajansı Atina Haber Ajansı/Makedonya Basın Ajansının (ANA/MPA) Başkanı ve Genel Müdürü Michalis Psilos, İsrail ordusunun, Anadolu Ajansının (AA) ofisinin de bulunduğu binayı vurmasını kınadı.

GİRİŞ 05.05.2019 00:50 GÜNCELLEME 05.05.2019 09:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Aynı zamanda Balkan Haber Ajansları Birliği Genel Sekreteri olan Psilos, gönderdiği mesajda AA Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya desteklerini iletti.

 

 

Psilos, mesajında, "Anadolu Ajansı ofisine yapılan saldırıyı kınıyoruz. Böyle saldırılara karşı basın özgürlüğünü savunmak kaçınılmazdır. Bu saldırı sebebiyle AA Genel Müdürü Şenol Kazancı'ya desteklerimi bildiririm." ifadelerini kullandı.

- İsrail, AA ofisinin olduğu binayı vurdu

 

 

İsrail ordusu, dün, abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki Anadolu Ajansı ofisinin de bulunduğu binaya hava saldırısı düzenlemişti. İsrail savaş uçaklarının en az 5 roketle düzenlediği saldırı sonucu bina tamamen yıkılmıştı.

AA çalışanlarının durumunun iyi olduğu bildirilirken, saldırıda herhangi bir can kaybı olup olmadığına dair henüz kesin bilgiye ise ulaşılamadı.

​İsrail ordusu, Gazze'den atılan roketleri gerekçe göstererek bölgeye hava saldırıları başlatmıştı.

YORUMLAR 4
  • düşünce 4 yıl önce Şikayet Et
    gerekli cevap verilmeli yoksa emin olun bu edepsizler akdenizde donanmamızasaldırı yaparlar ve abd arkasına saklanırlar
    Cevapla
  • ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    etekliler destek falan vermesin.
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yunan yanimizda oldugu icin tesekkürler ederim
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Basın emekçilerinin dayanışması din dil ırk tanımıyor umarım ülkecek böyle bir dayanışma gösteririz. Dert ekmek dert emek dert özgürce yaşamaksa derdimiz ortak demektir ortak paydada buluşmak için ayrımcılıktan daha çok sebebimiz var. Bugün ABD ve yandaşı ülkelerin hedefi konumundayız. O bomba bunun en net örneklerinden biridir. Gün dayanışma gün uyanma günüdür.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak