CHP'nin 'Yüce Divan' tehdidine AK Parti'den çok sert cevap

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabı Twitter'dan CHP'nin açıklamalarına çok sert tepki gösterdi.

CHP'nin 'Yüce Divan' tehdidine AK Parti'den çok sert cevap
CHP'nin 'Yüce Divan' tehdidine AK Parti'den çok sert cevap
GİRİŞ 05.05.2019 09:58 GÜNCELLEME 05.05.2019 09:58
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

İşte AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları;

CHP sözcüsü dün yaptığı açıklamayla partisindeki "Yassıada zihniyeti"nin hiç değişmediğini gösterdi. Partimizin hukuk içinde hak arama sürecine iftiralar attı. "Yüce Divan’a gidersiniz" diye tehdit siyasetine devam etti.

Şantaj siyaseti ile tehdit siyaseti arasında gidip gelen bu zihniyet her gün daha da saldırganlaşıyor. Hakimlere "Kızılay’da yürüyemezsiniz" diyerek açıkça saldırıyor.

 

 

En ufak fırsat bulduklarında hukukun yerine vesayet, demokrasinin yerine tehdit, "milletin divanı" yerine "Yassıada divanı" koymaya çalışıyorlar. CHP’nin gizli tüzüğünde vesayet, tehdit ve Yassıada zihniyeti dışında ne var ki.

Hakimleri Kızılay’da yürütmemekten bahseden, hukukun işletilmesini Yüce Divan’la tehdit eden CHP yönetimi, sadece kendi zihniyetini açığa çıkarıyor. CHP yöneticilerinin sözleri, Yassıada zihniyetinin tek pusulaları olduğunu gösteriyor.

Tüm bunların tek hayırlı tarafı demokrasi mücadelesini ne kadar güçlü tutmamız gerektiğini bir kere daha hatırlatmasıdır. Yassıada zihniyeti sahneye çıkmak için fırsat kolluyor. Demokrasi mücadelemizin buna karşı daha da güçlenmesi gerekiyor.

Demokrasi nehri, hukuk yatağında akar, biz buna inanıyoruz. CHP, millet iradesinin sınırının Yassıada zihniyeti olduğuna inanmaya devam etsin. Biz de bu zihniyete karşı mücadeleye devam edeceğiz.

YORUMLAR 49
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan bu zihniyetler 15 Temmuz Ruhunu unuttular!! Halkın Sinir uçları ile oynamaya başladılar!! Halkın sabrı taşıyor! Haberleri olsun!!! Fetö ağzı ile konuşmanın bedelini çok ağır öderler!!! sabırda bir yere kadar!!!
    Cevapla
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    İnönü kapalı oturumlarda nederimiş! Millet düşmanımızdır bunu unutmayın.(Kadir mlslroğlu).
    Cevapla
  • Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Suç duyurusunda bulunun kardeşim. CHP böyle bir şey. Tepki değil bunları tepmek lazım.
    Cevapla
  • Pervasızlar. 4 yıl önce Şikayet Et
    Utanmazlar tehdit ediyorlar birde peki siz bu kadar hırsızlık üsülsüzlük şaibe yaptınız siz nasıl kızılayda yürüyeceksiniz o kadar insanın yüzüne nasıl bakacaksınız?
    Cevapla
  • hasan ali 4 yıl önce Şikayet Et
    az bir maddi zorlugu görünce hükümetin simdiye kadar yaptiklarini untup pkk lilarla beraber olan diger partiye oy veren bu milletten bir sey olmaz.
    Cevapla
  • Dogru söze ne hacet 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok dogru. Uyan müslüman...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?