Geçirdiği kaza sonrası genç kadının hayatı karardı!

2018 yılının 15 Temmuz günü Trabzon'un Beşirli ilçesinden Bayburt'a gitmek için eşi, çocuğu ve iki akrabası ile birlikte yola çıkan 30 yaşındaki Ayşe Karpuz meydana gelen kaza sonucu ağır yaralanarak yardıma muhtaç hale geldi...

Geçirdiği kaza sonrası genç kadının hayatı karardı!
Geçirdiği kaza sonrası genç kadının hayatı karardı!
GİRİŞ 06.05.2019 15:50 GÜNCELLEME 06.05.2019 17:42
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İki çocuk annesi Ayşe Karpuz hafta sonunu geçirmek için eşi ve akrabaları ile 15 Temmuz pazar günü Bayburt'a gitmek üzere yola çıktı.

Eşinin kullandığı kamyonet köy yolunda karşılarına bir araç çıkması sonucu yağmurunda etkisi ile kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı.

 

 

Feci kaza sonucu eşi ve çocuğu da dahil olmak üzere kamyonetteki 4 kişi kazayı ufak yaralarla atlatırken talihsiz kadın kamyonet içinde sıkışarak ağır yaralandı.

 

 

BOYNUNDAN AŞAĞISI FELÇ KALDI

Bir süre komada kalan genç kadın doktorların uzun uğraşı sonrası hayata tutunmayı başardı. 

Sadece kollarını ve kafasını hareket ettirebildiği öğrenilen iki çocuk annesi Ayşe'nin aldığı ağır yaralar sonrası boynundan aşağısı felç kaldı. 

VALİLİK ONAYI İLE YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Genç kadının kocası Hami Karpuz (40), tek başına hem hastane masrafları hem de uygulanacak tedavi masraflarını karşılayamadığı için Trabzon Valiliği onayı ile '04.09.2019' tarihine kadar geçerli olmak üzere '500 bin TL'lik bir yardım kampanyası başlatıldı. Yardımseverler Trabzon 9. Bölge müdürlüğü Hami karpuz'un eşi Ayşe karpuza yardım hesabı T.C. Ziraat Bankası Trabzon / Gülbaharhatun şubesi üzerinden açılan TR 30 0001 0015 4989 1194 535001 IBAN numaralı hesabı kullanabilir. 

Biri 10 diğeri 4 yaşında iki çocuk sahibi Ayşe Karpuz şimdi yardımseverlerin uzatacağı eli bekliyor...

YORUMLAR 17
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi okuyan insanlar hesaplarındaki çekemedikleri küsuratlı kısmı bile gönderse çok büyük rakamlara ulaşılabilir. haydi ALLAH için şu mazlum anneye yardım edelim.
    Cevapla
  • soru 4 yıl önce Şikayet Et
    eft yapılacak komisyon üyesi adı nerede?
    Cevapla
  • Sebahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun,gerçekten çok zor bir durum.Rabbim şafii sıfatıyla bu mübarek günlerde şifasını versin inşallah.karınca kararınca destek verelim inşallah.
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Gidip milyonluk takımlara fener olacağınıza böyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırın...
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    inşallah en çabuk zaman da sağlığına kavuşur değinmek istediğim nokta valilikler kendilerinden olmayanlar içinde böyle yardım toplasalar keşke
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?