AK Parti: Suç duyurusunda bulunacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul seçimleriyle ilgili, "Biz de tek tek sorumlularla ilgili suç duyurusunda bulunacağız." açıklamasını yaptı.

AK Parti: Suç duyurusunda bulunacağız
AK Parti: Suç duyurusunda bulunacağız
GİRİŞ 07.05.2019 12:07 GÜNCELLEME 07.05.2019 12:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ali İhsan Yavuz ayrıca, YSK'nın İstanbul kararıyla ilgili olarak, “Bu karar olmasaydı gelecek süreçlerde doğru düzgün, güvenlikli bir şekilde seçim yürütmek gerçekten çok zor olurdu. Raydan çıkan bir şey vardı, YSK kararı ile raya alındı" ifadelerini kullandı.

 

 

AYRINTILAR GELİYOR....

YORUMLAR 7
  • SARIÇİÇEK 4 yıl önce Şikayet Et
    seçimde Sandık kurullarını kim yaptıysa kim şahısları görevlendirdiyse cezasını çekmeli
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: YSK nın bu 4 kişisi için suç duyurusunda bulumum. göreceksiniz onlar fetöcü çıkacaktır. çünkü bu kadar ayyuka çıkmış.. ve hukuksuzca yapılan bir işi Hırsızlığı) uygulamaktan aciz,,(Sebebi ne olusa olsun) ,,onların bir sebebi vardır. hazırlamışlardırda.. lakin sebepler geçerli değildir. kendi dünyalık menfaatlerine ters geldiğinden sorumludurlar. bilgilerinize.. müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • Emrah 4 yıl önce Şikayet Et
    Instagramda Şahan gökbakarın durumuna baktığımda akp genel başkan yardımcısını taklit ediyordu. Film için hükümetten her türlü desteği beklesin alsın sonrada böyle bir günde sağduyulu olmak yerine insanları kışkırtma devam etsin pes doğrusu.
    Cevapla
  • muratb 4 yıl önce Şikayet Et
    ysknın şu 11in 4ünde de bi sıkıntı yok mu?. 11e 0 bilemedin 10a 1 olabilirdi. demek ki hukuksuz 4 kişi var yskda. umarım soruşturmaya onları da katarsınız
    Cevapla
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle bu sahtekarlığı yapanlara caydırıcı ceza verilmeli.halkın iradesinin sandığa yansımasına engel olanlar şiddetle cezalandırılmalı.bizi o karanlık günlere açık oy gizli tasnif işine dönmemeli diye düşünüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadim Dostlar Platformu seçim kararını verdi! Resmen duyurdular: Milli Görüş'ün...
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!