Kadın öğretmen küçük öğrencisini böyle dövdü

Bolu'daki bolu bir ilkokulda görevli olan öğretmen G.Y.'nin, tahtaya kaldırdığı 4'üncü sınıf öğrencisinin kulağını çekip, tokat attığı anları, başka öğrenci cep telefonu kamerasıyla kaydetti. G.Y. hakkında, idari soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 10.05.2019 13:52 GÜNCELLEME 10.05.2019 13:58
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Bolu Sümer Mahallesi'nde bulunan bir ilkokulda sınıf öğretmeni G.Y., 4'üncü sınıfa ders verdiği sırada bir öğrenciyi tahtaya kaldırdı. G.Y., akıllı tahtanın önünde kulağını çektiği öğrenciden sayı saymasını isteyip, "Vallahi döverim" dedi.

 

 

G.Y., daha sonra çocuğa tokat attı. Bu anlar ise sınıftaki başka öğrenci tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Öğrencinin durumu bildirdiği ailesi, okula gelerek, öğretmenden şikayetçi oldu. Görüntüler de kanıt olarak okul müdürüne sunuldu. Öğretmen G.Y., görevine devam ederken, Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hakkında idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

YORUMLAR 119
  • Arslan Behzat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam bir daha öğretmenlik görevine geri denememeli. Sen kimsin başkasının ne emeklerle yetiştirdiği çocuğu dönebiliyorsun. Ben de yıllardır öğrendik yapıyorum. Bütün öğrencilerim kendi çocuğum gibi. Öğrencisini sevmiyorsa demekle ki görevini de sevmiyor. Bu kutsal görevi yapmak isteyen binlerce vatan evladı var. Eğer bu adam Meb tarafından tekrar öğretmenliğe döndürülürse o masum çocuğun ailesi nezdinde tüm Türkiye anne babalarının hakkı helal olmasın...
    Cevapla
  • Göktürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Valla çocuk döven öğretmen değildir.benim çocuğumu döven hayvan bile değildir.kolunu bacağını kırarım.
    Cevapla
  • Memo 4 yıl önce Şikayet Et
    Evde anne baba dövmez, okulda hoca dövmez ondan sonra çocuklar büyüyünce evde annesini, hastanede doktoru, trafikte korna çalanı, evlenince eşini, boşayınca hakimi, sokakta polisi döver. Eğitim ailede başlar, dayak cennetten çıkmadır, kızını dövmeyen dizini döver. Bunlar boşa söylenmiş sözler değil. Dövme, tasvip edilecek bir davranış değil tabiki ama bir koyun sürüsü düşünün bir koyun sürüden ayrılırsa, yoluna sokmak için hafifçe vururlar ki sürüye girsin yoksa sürüden ayrılanı kurt kapar, ama fazla da vurursan bu sefer diğer taraftan kaçar. O yüzden şiddetini ayarlamak önemli.
    Cevapla
  • akıl 4 yıl önce Şikayet Et
    ya hocam çok kötüsün müebbet sana az.çocukları serbest bırak. birbirlerini dövsünler,hiç bir şey yapmasınlar,öğrenmesinler. sen dersini anlat geç öğrenen öğrenir .bir robot ol.çocuğunu soran veliye ;kesin doktor olur bu de.çocuklarına karşı tableti, uyuşturucu olarak veren velilerden ,ben eğitim işlerini eşime bıraktım diyen babalardan, sözümü geçiremiyorum diyen annelerden, çocuğuna TAPAN, çocukla Allah'a şirk koşan (a'raf suresi 189-190) ebeveynlerden fırça yersin yoksa. dayak mı desedim acaba?
    Cevapla
  • furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    boş ver hocam be. öğrenmeyen sanayiye gider, kendini paralama bu kadar, bu millete yaranamazsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!