Ünlü popçu Demet Akalın ve Fatih Ürek, 4 günlük tatil kaçamağı için İstanbul Havalimanı'nı kullandı. Akalın, İstanbul Havalimanı'nı eleştirenlere sosyal medya hesabından paylaştığı video ile tepki gösterdi.

Demet Akalım ve yakın dostu Fatih Ürek, Maldivler'de tatil yapabilmek için İstanbul Havalimanı'nı tercih etti. Demet Akalın, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile İstanbul Havalimanı'na hayran kaldığını ifade etti.

Demet Akalın, İstanbul Havalimanı'ndan paylaşımlarda bulunarak övgüler yağdırdı. Demet Akalın, ilk kez İstanbul Havalimanı'nı kullandığını ifade ederek 'Ayol yıkılıyor havaalanı' dedi.

DEMET AKALIN'DAN İSTANBUL HAVALİMANI'NI ELEŞTİRENLERE TEPKİ

Demet Akalın, İstanbul Havalimanı'nı gereksiz bulup eleştirenlere çektiği video ile tepki gösterdi. Demet Akalın çektiği videoda sert ifadelere yer verdi.

'YIKILIYOR HAVAALANI'

Yeni albüm heyecanı yaşayan Demet Akalın, videoda 'Şu havaalanına b... atanın ben... Ayol yıkılıyor havaalanı, yeni görüyorum ben' dedi.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • İzmir 14.05.2019 16:06
    reis helal olsun adamlar herkes dünya yeni havalimanı kıskanıyor bizim millet daha uyanamadı sanatçılar bazı geri hala pkk ve emperilist güçler ile işbirliği yapıyor Demet hanım seni tebrik ederim bir daha diğerleri sus pus kalmadım güzelliğiyapılan hizmeti söylüyor sun helal sana
  • Hukuçu 12.05.2019 00:23
    Allah bin kere razı olsun recep tayyip erdoğandan... çoğu ülkeyi gezdim dolaştım. Ama türkiye su rte döneminde çağ atladı çağ. Inkar edenlerden allah bunu hesabını soracak bu dünyanın öbürü de var...
  • F.m 11.05.2019 21:03
    Bende bu konuda eleştiriyorum fakat farklı bir açıdan bu metropol şehire 3 havaalanı fazla değildi ATATÜRK HAVAALANI kapatilmamalıydı.
  • Cumhur 11.05.2019 19:07
    Şu ülkeme faydalı işler yapanlardan Allah'ım sen Razı ol yarabbim bizi Ne Namerde Ne de Merde muhtaç etme yarabbim. Bu yapılan havaalanı 100 yillik nüfus artışı ve dünyanın geçiş güzergahına faydalı olsun diye yapıldı Nankörlük edenler anlamaz teşekkür Demet Akalın.. ADINI ALTIN HARFLERLE YAZILMIŞ SAY
  • dadas45 11.05.2019 17:47
    vatan hainleri bunlara saldırır artık chpler asla bunları görmez kemal sakın buraya gelip uçaga binme sen kagınıyla gt bay kemal helal demet hanım dünyda 1 numara havalını körler aska görmez bunları
Daha fazla yorum görüntüle