İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı emekli oluyor!

İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı Müberra Gürdal emekliliğini istedi. Gürdal’ın yerine Hakim Ziya Bülent Öner'in gelmesi beklendiği öğrenildi.

İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı emekli oluyor!
İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı emekli oluyor!
GİRİŞ 12.05.2019 17:02 GÜNCELLEME 12.05.2019 17:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gürdal’ın emeklilik dilekçesini Hakimler ve Savcılar Kurulu’na (HSK) sunulmak üzere İstanbul Adalet Komisyonu Başkanlığı’na sundu. Dilekçenin Pazartesi Kurulda olması bekleniyor.

Gürdal normal şartlarda yaş haddinden Kasım ayında emekliye ayrılacaktı. Gürdal’ın eşinin sağlık durumu nedeniyle bu kararı aldığı ifade ediliyor.

YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU

Gürdal’ın yerine gelecek isim de belli oldu. İstanbul’da Gürdal’dan sonra en kıdemli hakim olan İstanbul 16. Aile Mahkemesi Hakimi Ziya Bülent Öner İl Seçim Kurulu Başkanı olacak.

İstanbul tekrar seçimine dair süreci yeni bir değişiklik olmazsa Öner başkanlığındaki İl Seçim Kurulu yönetecek.

YORUMLAR 3
  • Turk 4 yıl önce Şikayet Et
    Once hesap versin hesap!...
    Cevapla
  • yargı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu önceden söyledik. FETÖ-CHP sahtekarlığını düzenleyen yargı mensupları soruşturma açılıp, meslekten ve emeklilikten mahrum kalmadan emekliliğe başvurup sıyıracaklar diye... Bunların emeklilik işlemleri soruşturma bitene kadar dondurulmalı. Kendi kabahatleri olmasa sadece ihmalleri bile olsa meslekten kovulmalı ve emeklilikleri yakılmalı. Büyük Devlet meselesinde kasıt olmasa da ihmal suçtur.
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    31 mart Seçimlerinde Özellikle istanbulda İl seçim kurullarınca yapılan Organize Atamalar Seçimlerin kaderini etkiledi? Kasım yerine niye şimdi Emekli oluyor?.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler