OGM orman muhafaza memuru alımı! Başvuru tarihi ne zaman?

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü bünyesine 2700 kişilik Orman Muhafaza memuru alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir. Peki orman muhafaza memuru başvuru şartları neler?

OGM orman muhafaza memuru alımı! Başvuru tarihi ne zaman?
OGM orman muhafaza memuru alımı! Başvuru tarihi ne zaman?
GİRİŞ 18.05.2019 10:02 GÜNCELLEME 18.05.2019 10:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2019 yılında Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere toplamda 5 bin adet personel alımı yapılacağını ve bunlardan 2700 kişisinin orman muhafaza memuru olacağını açıklamıştı. Peki başvurular ne zaman yapılacak?

İŞKUR sınavsız büro memuru alımı yapıyor! Başvuru ekranı ve şartları…

 

ORMAN MUHAFAZA MEMURU ALIMI ŞARTLARI

- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak,

 

- Tam Teşekküllü Resmi Sağlık Kurumlarından (Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli), sağlık kurulu raporu almak, (Atamaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)

- Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak.

- Yükseköğrenim kurumlarına bağlı ön lisans programlarından; Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinden mezun olmak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Bir önceki alımlarda Orman Muhafaza Memuru alımında KPSS 70 puan şartı aranmıştı, 2019 KPSS ile ilgili şartın ne olacağı henüz bilinmiyor. Orman Genel Müdürlüğü personel alımıyla ilgili net bir tarih de açıklanmadı. İlanın kısa süre içerisinde yayımlanması bekleniyor.

YORUMLAR 1
  • OGM AÇIKLA 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal osun konuyu sürekli güncel tutuyorsunuz teşekkür ederim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı