Minik kızına son kez sarıldı! Kahreden haber

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, refüje çarpıp, ters döndü. Kazada sürücü, eşi ve çiftin 1 yaşındaki kızları Ayşe yaralandı. Babasının kucağına alıp, gözyaşı dökerek sarıldığı minik Ayşe, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Minik kızına son kez sarıldı! Kahreden haber
Minik kızına son kez sarıldı! Kahreden haber
GİRİŞ 15.05.2019 14:58 GÜNCELLEME 15.05.2019 14:59
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Kaza, dün akşam saatlerinde Trabzon Akçaabat ilçesi Dörtyol Mahallesi girişinde meydana geldi. Akçaabat'tan Düzköy yönüne giden Suat Kalıntaş (35), 61 UA 512 plakalı otomobilinin direksiyon kontrolünü yitirdi. Savrulan otomobil, refüje çarparak, ters döndü.

Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada sürücü Suat Kalıntaş ve eşi Sibel Kalıntaş (30) ile annesinin kucağında olan 1 yaşındaki Ayşe Kalıntaş yaralandı. Suat Kalıntaş, kaza yerinde ağır yaralı kızını kucağına alıp, dakikalarca sarılıp, gözyaşı döktü.

Baba, anne ve kızları, ilk müdahalelerinin ardından Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak minik Ayşe, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

YORUMLAR 28
  • Duacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kur'an-ı Hakîm'de وِلْدَانٌ مُخَلَّدُونَ sırrı ve meali şudur ki: Mü'minlerin kabl-el büluğ vefat eden evlâdları, Cennet'te ebedî, sevimli, Cennet'e lâyık bir surette daimî çocuk kalacaklarını.. ve Cennet'e giden peder ve vâlidelerinin kucaklarında ebedî medar-ı sürurları olacaklarını.. ve çocuk sevmek ve evlâd okşamak gibi en latif bir zevki, ebeveynine temine medar olacaklarını....... ... şu âyet-i kerime وِلْدَانٌ مُخَلَّدُونَ cümlesiyle işaret ediyor ve müjde veriyor. Mektubat ( 78 )
    Cevapla
  • duacı 4 yıl önce Şikayet Et
    اَلْحُكْمُ لِلّٰهِ kazaya rıza, kadere teslim İslâmiyetin bir şiarıdır. Cenab-ı Hak ana - babasına şifalar ve sabr-ı cemil versin. Merhumu da, kendilerine zahîre-i âhiret ve şefaatçı yapsın. Amin
    Cevapla
  • hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    çocuk puseti varmıydı,yok galiba kucağımda birsey olmaz yanlış
    Cevapla
  • Erol 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Rabbim cennetinize vesile yapsın.
    Cevapla
  • uygurlu 4 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle kemer baglamamışlardır. bu ülkede çocukları bırakın kemer bağlamayı camdan sarkıtıyor ya da kucakta direksiyona bindiriyorlar. ben arabaya binince kemer bağlıyorum bana uzaylı muamelesi yapıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan öncülük etti! Türk siyasetinde yeni bir sayfa açıldı
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti