KPSS şartsız okul öncesi öğretmenli alımı! Başvuru şartları neler?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), sınavsız ve KPSS şartsız kadın-erkek okul öncesi öğretmeni alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Başvurular, Türkiye İş Kurumu resmi sitesinden veya İŞKUR genel Müdürlükleri üzerinden yapılacaktır. İşte başvuru şartları ve başvuru ekranı..

KPSS şartsız okul öncesi öğretmenli alımı! Başvuru şartları neler?
KPSS şartsız okul öncesi öğretmenli alımı! Başvuru şartları neler?
GİRİŞ 27.05.2019 10:01 GÜNCELLEME 27.05.2019 10:02

İŞKUR tarafından yapılacak olan okul öncesi öğretmeni pozisyonuna başvurular, KPSS şartsız ve sınavsız olacak. Türkiye genelinde birçok ilde yapılacak olan alımlara başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Bunun yanında bölgelere göre farklılık gösteren kurumların başvuru şartları arasında önlisans ve lisans mezunu şartları da yer almaktadır. İŞKUR tarafından farklı illerde ve farklı kurumlara yapılan alımların başvuru şartları farklılık göstermekte olup, detaylar haberimizde yer almaktadır. İşte başvuru ekranı ve şartları...

 

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Her ilanın şartları farklı olup ortak başvuru şartları şu şekildedir:

 

- Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartsız,

- Mesleğini severek yapan,

- Önlisans ve lisans mezunu olmak,

- Müfredata uygun planlı çalışan,

- Güleryüzlü ,Sabırlı, İletişim gücü yüksek,

- Okul kurallarına uyan,

- Sorumluluklarının bilincinde olan,

- Kendini geliştiren,

- Kariyerine önem veren,

- Kurumda uzun yıllar görev alabilecek,

- Dış görünüşüne önem veren,

- Bilgisayar kullanabilen, haftalık ve aylık programları hazırlayabilecek,

- Veli iletişiminde kuvvetli,

- Eğitim koordinatörü ile koordineli bir şekilde çalışarak; her türlü değerlendirme materyali, doküman, kaynak hazırlanmasından sorumlu olabilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yapılan okul öncesi öğretmeni alımlarına başvuru yapacak adaylar, BURAYA tıklayarak kendilerine uygun olan şehrin ilanlarına tıklayıp özel başvuru şartlarını görebilir ve başvuru yapabilir.

İŞKUR'A NASIL KAYIT OLUNUR?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

İŞKUR'A KAYIT KOŞULLARI

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir. Kayıt için beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

ÜCRET GARANTİ FONU

İşverenin iflas etmesi, borç ödemekten aciz vesikası alması, konkordato ilan etmesi vs. durumlarında işçiler alamadıkları son 3 aylık maaşlarını İşkur'a başvurarak almaları mümkündür.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!