Tuzla'da bir kahvehaneye silahlı baskında 2 kişi yaralandı. Saldırganın silahıyla kurşun yağdırması o sırada sokakta bulunan bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay dün akşam 22.00 sıralarında Tuzla Aydınlı Mahallesi Köyiçi'nde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Cihan T., beraberindeki 2 kişiyle daha önce aralarında husumet olan Fuat K.'in bulunduğu kahvehaneye geldi. Fuat K. ve  Cihan T. burada kavga etmeye başladı. Ardından saldırgan yanındaki silahla Fuat K.'ye ve araya girmeye çalışan Halil E.'ye ateş etti.

Kahvehaneden kaçan silahlı saldırgan ve yanındaki kişi geldikleri araca bindi. Cihan T. kaçarken de aracın camından silahını çıkararak ateş etmeye devam etti. 

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların yakınları hastaneye akın etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kahvehanede üzerinde ruhsatsız silah bulunan bir kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan polis ekiplerinin kaçan saldırganları yakalamak için çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • asi 19.05.2019 22:56
    bunu yakalayıp öldürmek gerek
  • Asım 19.05.2019 21:43
    Aşağıların Aşağısı. Aslında kendine kurşun sıkıyor, Hayata werdiği değer sıfır.
  • Erhan 19.05.2019 21:19
    Bir evlat yetistireceksin, omrunu herseyini feda edeceksin sonra cikacak bir maganda onu oldurecek. Bu kadar ucuz mu ulkemizde insan hayati. Hangi yuzyildayiz ya. Allah rizasi icin bu ne cesaret bu nasil adalet.
  • Melih 19.05.2019 14:32
    Hak hukuk olmayan güzel ülkemde herkes mafya oldu. Üstelik insan canı BEDAVA
  • Özenti 19.05.2019 14:07
    Arka sokaklar Ara sokaklar diziler maafya özentili filmler bu cahil milletim ne yapsın
Daha fazla yorum görüntüle