Ünlü iş adamına soygun! Interpol devreye girdi

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve eşini Eskişehir'de silahla rehin alan ve kimlikleri tespit edilen yabancı uyruklu 3 şüphelinin yakalanması için Türk Interpol'ü devreye girdi.

Ünlü iş adamına soygun! Interpol devreye girdi
Ünlü iş adamına soygun! Interpol devreye girdi
GİRİŞ 20.05.2019 09:30 GÜNCELLEME 20.05.2019 09:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eskişehir'de Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve eşini Eskişehir'de silahla rehin alan ve kimlikleri tespit edilen yabancı uyruklu 3 şüphelinin yakalanması için Türk Interpol'ü devreye girdi.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve eşi Zehra Sarar'ın Osmangazi Mahallesi'ndeki konutlarına gelen silahlı 3 şüpheli tarafından rehin alınarak, soyulmalarına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu kapsamda şüphelilerin yabancı uyruklu olduklarının tespit edilmesi üzerine Türk Interpol'ü devreye girdi.

Kimlikleri gizli tutulan yabancı uyruklu hırsızlık zanlılarının, yurt dışına çıkmak için kullanabilecekleri değerlendirilen noktalarda güvenlik önlemleri artırıldı.

YORUMLAR 2
  • GÖKTÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    Fransa Meclisi' nin sözde soykırım ile ilgili kabul ettiği YASAYI KINAMASINDAN SONRA BU HIRSIZLIK OLAYININ OLMASI sizce de biraz garip değil mi. Böyle SEÇİLİ ÖZEL Mert ve CESUR iş adamlarımız olduğu sürece BİZE ölüm olsa ne yazar.
    Cevapla
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Paranın gözü kör olsunbeeee
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu