Yıldırım'dan kendisini iftara davet eden vatandaşa anlamlı yanıt

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, sosyal medya üzerinden iftar daveti yapan Adem Yılmaz'ı ailesiyle kendi evine davet etti

Yıldırım'dan kendisini iftara davet eden vatandaşa anlamlı yanıt
Yıldırım'dan kendisini iftara davet eden vatandaşa anlamlı yanıt
GİRİŞ 20.05.2019 16:24 GÜNCELLEME 20.05.2019 16:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, sosyal medya üzerinden kendisini iftara çağıran genci ailesiyle birlikte kendi evine davet etti.

Yıldırım, twitter hesabı üzerinden 14 Mayıs'ta  "Başkanım annem sizi iftarda misafir etmeyi çok istiyor. Annem için gelirseniz çok mutlu oluruz. Kağıthane'de oturuyoruz."  yazan gence cevap verdi.

Binali Yıldırım, Yılmaz'a bugün yanıt yazarak, "Sevgili kardeşim, mesajlarını okudum, çok mutlu oldum. Sizleri evimde misafir edeyim, bu akşam iftarımızı beraber yapalım." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu akşam Yıldırım'ın davetine katılacaklarını anlatarak, "Böyle bir davet kaçırılır mı?  Ailece gidiyoruz. Annem, ben ve iki kız kardeşimle gideceğiz." dedi.

Yıldırım'ın cevap yazacağını tahmin etmediğini dile getiren Yılmaz, "Bugün dönüş olunca şaşırdım. Anneme yeni haber verdim, heyecandan ne yapacağını şaşırdı." ifadelerini kullandı.


BİNALİ YILDIRIM KENDİ EVİNDE AĞIRLAMA DAVETİNDE BULUNDU

Kendi adresini ve telefon numarasını yazarak Binali Yıldırım'ı iftara çağıran Adem Yılmaz, "Valla başkanım annem çok istiyo sizi iftarda misafir etmek annem için gelirseniz çok mutlu oluruz. Kağıthane Mehmet Akif Ersoy mahallesinde oturuyoruz." ifadelerini kullandı..

 

 

Yıldırım da bu mesaja kayıtsız kalmadı. Kalp emojisiyle birlikte Yıldırım, "Sevgili kardeşim, mesajlarını okudum çok mutlu oldum. Sizleri evimde misafir edeyim, bu akşam iftarımızı beraber yapalım." diye yanıt verdi.
.

 

 

YORUMLAR 4
  • kenann 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu seçimlede seninleyiz başkanım
    Cevapla
  • İnegöllü 4 yıl önce Şikayet Et
    Nereden nereye.Siyasetçinin yanına gitmek için randevu bile alamaz iken.Şimdi vatandaş siyasetçiden davet alıyor.Hemde yemek daveti.Hey gidi günler hey...Sen nasıl bir diktatörsün...Yazıklar olsun sana o yakıştırmayı yapanlara
    Cevapla
  • nuri 4 yıl önce Şikayet Et
    Binali bey bu toprakların hamuru
    Cevapla
  • Nazım KARAMEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Siyastçilerin, vatandaşları ağırlamaya da başlaması tebrike şayandır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü