Giresun Vakfı, hemşeriyle iftar sofrasında bir araya geldi

Giresun Vakfı’nın düzenlediği iftar programında Giresun'un iş, sanat, siyaset, spor, bürokrasi ve şehrin önde gelen isimleri buluştu.

Giresun Vakfı, hemşeriyle iftar sofrasında bir araya geldi
Giresun Vakfı, hemşeriyle iftar sofrasında bir araya geldi
GİRİŞ 21.05.2019 17:33 GÜNCELLEME 21.05.2019 17:33

18 ve 19 Mayıs tarihinde Giresun iki ayrı iftarda Giresunlu Hemşerileri ile bir araya gelen Giresun Vakfı yönetimi birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı, Başkanvekili Bahattin Şener Baskan Yardımcıları Cengiz Safi, Metin Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Yılmaz, Bilal Kavrazlı, Veysel Ekmen ve Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenlediler.



Çok sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte konuşan Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı, birlik ve beraberlik mesajları vererek, amaçlarının büyük Giresun anlayışıyla Giresunluların her platformda daha fazla söz sahibi olması olduğunu söyledi. Dokumacı düzenledikleri iftar yemeğine katılımın yüksek olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkür etti. Vakıf olarak yaklaşık 500 öğrenciye burs sağladıklarını belirten Dokumacı, “Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte Giresun’a ve Giresunluya hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.



Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı'nın göreve gelmesiyle birlikte projelerine hız veren vakıf, yeni ve dinamik bir yönetim anlayışıyla göz dolduruyor. Giresun'un ve Giresunlu'nun sesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen vakıf yönetimi Giresunlu hemşerilerini gurbette de yalnız bırakmıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı