Evini lağım suyu basan yaşlı kadının gözyaşları

Zonguldak’ta etkili olan sağanak yağmur alt yapı giderini tıkayınca yaşlı çiftin evini kanalizasyon suyu bastı. Taksitle yeni aldıkları eşyaları kullanılmaz hale gelen Havva Karagöz, gözyaşlarını tutamadı.

Evini lağım suyu basan yaşlı kadının gözyaşları
Evini lağım suyu basan yaşlı kadının gözyaşları
GİRİŞ 24.05.2019 16:52 GÜNCELLEME 24.05.2019 16:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kent merkezinde yaklaşık yarım saat etkili olan sağanak yağmur, bazı mahallelerde su birikintilerine yol açtı.  Çaydamar Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde de alt yapı gideri tıkandı. Havva(75) ve Reşit Karagöz(84) çiftinin evi, klozetten taşan kanalizasyon sularıyla doldu. Yaşlı çiftin eşyaları kullanılmaz hale geldi.  Valilik, belediye ve AFAD ekipleri evde incelemelerde bulundu. Evin içi, belediye ekiplerince temizlendi.



Gözyaşı döken Havva Karagöz, eşyalarını taksit ile yeni aldıklarını söyleyerek, "Her şeyimizi taksitle yeni almıştık. Eşim de hastaydı odada yatıyordu. Makinesi de zarar gördü. Eşyalarımız gitti. Ne olduğunu ben de anlamadım. İçeride oturuyordum. Tuvaletten doğru evi bir anda lağım suları bastı. Yaşlıyım bir şey yapamadım. Komşulara bağırdım. Sağolsun onlar koştu.  Devletimiz geldi, gerekenin yapılacağını söyledi. Allah razı olsun” dedi.



Karagöz çifti, ev temizlenene kadar başka bir mahallede yaşayan çocuklarının yanına yerleşti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • uonder05 4 yıl önce Şikayet Et
    Vali bey tüm imkanları bu teyzemize sağlamalı, Ak parti Zonguldak şube boş durmamalı hemen acilen teyzemizin yaraları sarılmalı.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    İnanıyorum yüce gönüllü TÜRKİYEM de illaki sana el uzatan olacaktır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Olympiakos! CANLI
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu