İnfaz edilen kadın teröristin not defterindeki gerçekler!

Güvenlik güçlerine teslim olan Tuncay kod adlı terörist ifadesinde, kayalık arazide bir kadın teröristin cesedini bulduğunu, birçok yerinden bıçak darbesi almış olan kadın teröristin üzerinden bir de not defteri çıktığını söyledi.

İnfaz edilen kadın teröristin not defterindeki gerçekler!
İnfaz edilen kadın teröristin not defterindeki gerçekler!
GİRİŞ 25.05.2019 17:25 GÜNCELLEME 25.05.2019 17:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Not defterinde kadın teröristin birçok defa cinsel tacize hatta tecavüze maruz kaldığını, direndiği zaman aç ve susuz bırakıldığını, uyuşturucu kullanan örgüt mensupları tarafından uyuşturucuya alıştırılmaya zorlandığını, kendisiyle aynı durumda başka kadın teröristlerin de olduğunu ve bu şekilde yaşamaya devam etmek istemediğini yazdığını belirten terörist, örgütte özellikle kadınların çok kötü şartlarda yaşamaya mecbur bırakıldıklarını belirtti.

PKK BIÇAKLAYARAK İNFAZ ETMİŞ

Kadın teröristin örgüt tarafından infaz edildiğini söyleyen terörist, örgütte bu tür olayların yaygın olduğunu, kandırılarak örgüte katılan genç kızların benzer sonlar yaşadığını belirtti.

Teslim olan terörist ayrıca, örgüte katıldığı için pişman olduğunu da söyledi. 

YORUMLAR 6
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    O sartlar altında normaldır bu olanlar bu cesıt olaylar dunyanın her yanında oluyor gozlerı o kadar kararmıskı gerceklerı goremıyorlar kısaca cahıl bunlar bı alt yapıda yok as ıs emek devrım tamam guzelde yola cıktıgın adamı tanımıyorsun kı afrıkadada aynı guney amerıkadada aynı kurda kuzu teslım et hanı sen ozgurluk savascısıydın oldunmu sımdı kole allah akıl versın!
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç üzülmedim oraya giden herşeyin hesabını yapmalı
    Cevapla
  • Serdengeçti 4 yıl önce Şikayet Et
    kıyafetler değişmiş.
    Cevapla
  • ZOR38 4 yıl önce Şikayet Et
    Manşetlerde duyurun işte bu ifadeyi ve özellikle şunu belirtin, avrupanın bu cani köpeklere kucak açtığını. Aslında suç ortağının avrupa olduğunu !!! Bu durumda özellikle insan hakları mahkemesi devreye giremezmi? girdirmezlermi?
    Cevapla
  • h baysal 4 yıl önce Şikayet Et
    geç degilmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!