'160 bin seçmen CHP'nin adayına vermedi bize de kızdı...'

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı bir sahur programında, İstanbul’da yaklaşık 320 bin kişinin geçersiz oy kullandığını hatırlatarak “Bunların yarısı boş oy. Yani gidip CHP’nin adayına veremedi, bize de kızdı” dedi.

'160 bin seçmen CHP'nin adayına vermedi bize de kızdı...'
'160 bin seçmen CHP'nin adayına vermedi bize de kızdı...'
GİRİŞ 26.05.2019 10:20 GÜNCELLEME 26.05.2019 10:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kurtulmuş, yaptırdıkları kamuoyu yoklaması ile ilgili bilgi verirken de şöyle konuştu:

AK Parti kurulduğundan bu yana bir defa da olsa AK Parti’ye oy vermiş seçmenlerin oranı yüzde 65’tir. AK Parti’nin Türkiye’deki siyasi tabanı asgari yüzde 65’tir. Oy vermiş sonra vermemiş, birkaç kez vermemiş sonra vermiş. Bu büyük bir güçtür. Bu insanlarımızın hepsine ulaşacağız, gönlü kırgın olanlara diyeceğiz ki 'kırılma vakti şimdi değildir.' Eksikleri, hataları söyleyenlere diyeceğiz ki 'Biz de siyaseti biliyoruz, eksikleri hataları görüyoruz, önce 23 Haziran'ı geçelim, ondan sonra gerekirse siyasi bakımdan tövbe istiğfar ederek yanlışlarımızdan kurtulacağız ve yolumuza koşar adım devam edeceğiz.' Ama kızgınlıkla, küskünlükle, kusura bakmayın hiç kimsenin de CHP’nin adayını oraya getirip oturtturmak gibi bir lüksü olamaz.

YORUMLAR 4
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Numan hocamız kafadan sallamıyor. Kendisi akademisyen. Muhakkak bir araştırma anket v.s. yapılmıştır. Bir bildiği var konuşuyor. Hemen cellallenmeye gerek yok. Kaldı ki küskün seçmen diye bir durum var. Bu gerçeğ hepimiz gayet iyi biliyoruz. Vur abalıya misali tavırlarımız hukumetimize zarardan başka bir şey değil.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizin partiye vermeyip chp’ye de kizmis olamaz mi? Ben anlamiyorum nasil boyle bir sonuca variyorsunuz. Numan hoca bari sen yapma. Siyasetin carklari arasinda ezdirme kendini bir kalibren bir namin bir serefin var senin. Kimin niye ve kime oy vermedigini allahtan baska kimse bilemez. Kesin yargida bulunma su kadar insan kullanmamis bunlari kazanmamaiz lazim desen anlarim.
    Cevapla
  • Şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    oy vermeyenlerin CHP li veya akp li olduğunu nereden biliyorsunuz oy vermeyen siyasi olarak fanatik olmayanlardır
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce chp ye oy vermiş ama bu secim kızıp oy vermemiş bir tane adam bulabilirsen sana hak vereceğim. Numan hoca doğru tespit etmiş daha ne muhalefet etmeye uğraşıyorsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini