Öcalan 'son verin' çağrısı yaptı, haber geldi!

Asrın Hukuk Bürosu Avukatı Newroz Uysal, İmralı'da görüştükleri terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın hazırladığı bir metinde, açlık grevlerine ilişkin, ''Başta açlık grevi ve ölüm orucuna kendini yatırmış arkadaşlar olmak üzere iki avukatımın yapacağı geniş açıklamalar ışığında eyleminizin sona ermesini bekliyorum.'' dediğini kaydetti.

Öcalan 'son verin' çağrısı yaptı, haber geldi!
Öcalan 'son verin' çağrısı yaptı, haber geldi!
GİRİŞ 26.05.2019 13:35 GÜNCELLEME 26.05.2019 17:22
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Asrın Hukuk Bürosu avukatları, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile İmralı Adası'nda 22 Mayıs tarihinde yaptıkları görüşmeye ilişkin Taksim'deki bir otelde basın toplantısı düzenledi. 

 

 

Avukat Newroz Uysal, Raziye Turgut, İbrahim Bilmez ve Rezan Sarıca ile düzenlediği basın toplantısında, terör örgütü elebaşı Öcalan'ın imzasının bulunduğu metni okudu.

Uysal'ın okuduğu ve Öcalan'ın ölüm oruçlarının sona erdirilmesi çağrısını içeren söz konusu metinde, "Başta açlık grevi ve ölüm orucuna kendini yatırmış arkadaşlar olmak üzere iki avukatımın yapacağı geniş açıklamalar ışığında eyleminizin sona ermesini bekliyorum. Bana ilişkin maksadınızın hasıl olduğunu da rahatlıkla belirtip hepinize en derin sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum. Asıl bundan sonrasında da bana yeterli yoğunluk ve iradeyle eşlik etmenizi de özenle belirtiyor ve umuyorum." değerlendirmesine yer verildi. 

 

 

ÇAĞRI SONRASI SONLANDIRDILAR

Mezopotamya Ajansı'nın iddiasına göre Öcalan’ın ''Eyleminizin sona ermesini bekliyorum'' çağrısından sonra tutuklular ve hükümlüler açlık grevini ve ölüm orucunu sonlandırdıklarını duyurdu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 42
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatana ihanetten ve terör suçundan cezaevine girenlerden sadece birincil ihtiyaçları karşılansın geri kalan giderlerini kendileri karşılasın.
    Cevapla
  • Misafir2 4 yıl önce Şikayet Et
    konusturmayin su iti asin artik yeter da... şehitlerin kemikleri sızlıyor asın artık.
    Cevapla
  • dfgdsfg 4 yıl önce Şikayet Et
    bu öcalan gebermedi gitti.
    Cevapla
  • CHP' hisseleri 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüpçü sever Piknikçi yatırım Bankası = CHP' hisseleri => DHKPC PKK FETÖ Offshore Bank Of-Amerika ..
    Cevapla
  • konjöktür 4 yıl önce Şikayet Et
    bu teroristler nasil ölmedi hala kac aydir nasıl açlık greviymiş çok istuyorlarsa gönderin afrikaya orda ister istemez aclik grevi yaparlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!