Kıskıvrak yakalandı... O detay ele verdi

Tokat'ın Zile ilçesinde motosiklet kaskı takan şüpheli, sahte saatli bomba düzeneği ve silahla ile tehdit ettiği kuyumcudan çaldığı bilezikleri Amasya’da bozdurmak isterken kıskıvrak yakalandı.

GİRİŞ 29.05.2019 21:53 GÜNCELLEME 30.05.2019 09:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tokat’ın Zile ilçesinde sahte saatli bomba düzeneği ve silah tehdidiyle kuyumcuyu soyan C.S.’yi bir ayağının kısa olması ve topallaması ele verdi. 

 

 

Edinilen bilgiye göre; Tokat'ın Zile ilçesinde motosiklet kaskı takan şüpheli, sahte saatli bomba düzeneği ve silahla tehdit ettiği kuyumcudan çaldığı bilezikleri Amasya'da bozdurmak isterken kıskıvrak yakalandı. Amasya’dan Tokat’a getirilen şahıs polis eşliğinde Zile Devlet Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Basın mensuplarının ‘Neden kuyumcuyu soydunuz’ şeklindeki sorularını cevapsız bırakan şahıs ifade işlemleri için Zile İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

BİR AYAĞININ KISA OLMASI SOYGUNCUYU ELE VERDİ 

 

 

Zile ilçesinde yaşanan soygun olayının ardından Tokat İl Emniyet Müdürlüğü ve Zile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri verilen eşkal bilgileri doğrultusunda çalışma yaptı. Olayın şüphelisinin bir ayağının kısa olması nedeniyle yürümesinde aksaklık olduğunu gören ekipler, şahsın bir gün önce icra dosyası nedeniyle bir avukata gittiğini tespit etti.

 

Şahsın otomobilinin plakasını tespit eden ekipler şehir polis kamera kayıtlarından Amasya'ya giden soyguncuyu altınları bozdurmak isterken bir kuyumcuda yakaladı. Şahsın yaklaşık 50 bin lira borcu olduğunu ve borcunu ödemek için kuyumcuda soygun yaptığını söylediği öğrenildi. 

ÜZERİNDEN 28 ADET ALTIN BİLEZİKLE 27 BİN LİRA PARA ÇIKTI 

Zile ilçesinde Adnan Menderes Caddesi'nde, motosikletle kuyumcu dükkanının önüne gelen şüpheli C.S. (36), başındaki kaskla içeri girdi. Üzerinde saat olan sahte dinamiti masaya koyan zanlı, çalışanlara silah doğrultup altınları istedi. Aldığı altınlarla kaçan C.S. Amasya'da bilezikleri bozdurmak isterken Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin üzerinden 27 bin 315 TL para ve 28 adet altın bilezik çıktı. Dinamit lokumu süsü verilen düzeneğin alçıdan, tabancanın ise kuru sıkı olduğu öğrenildi. 

YORUMLAR 1
  • Tahliye 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacak bir yıl sonra oğlumu anamı amaliyat ettirecem ağır tahrik var diyecek sonramı tahliye sonramı ikinci defa kayın validesi dedesi için yapacak ne zamana kadar bir adam öldürünceye kadar sonra 7 yıl yat sonra kaldığı yerden devam buna bşr çözüm ğretmeli ben bu caniler ile aynı ortamda yaşamak istemiyorum hele sapık yazarlar ile ise hiç
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı