Adalet Bakanlığı 11 bin personel alımı yapacak! Başvurular ne zaman?

Adalet Bakanlığı bünyesindeki Adliyelere, Bakanlık merkez teşkilatına, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine 11 bin 78 personel alımı yapılacak. Peki başvurular ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler?

Adalet Bakanlığı 11 bin personel alımı yapacak! Başvurular ne zaman?
Adalet Bakanlığı 11 bin personel alımı yapacak! Başvurular ne zaman?
GİRİŞ 07.06.2019 09:36 GÜNCELLEME 07.06.2019 09:36

Adalet Bakanlığı Abdulhamit Gül tarafından yapılan açıklama ile Adalet Bakanlığı'na 11 bin 78 personel alımı yapılacağı duyuruldu. İstihdam edilecek olan personeller adliyeler, Bakanlık Merkez Teşkilatı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilecek. Peki hangi kadrolara alım yapılacak? Adalet Bakanlığı başvuruları ne zaman yapılacak?

 

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Adliyelerde, Bakanlık merkez teşkilatında, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde 11 bin 78 personel istihdam edeceklerini kaydeden Gül, bu kapsamda zabıt katibi, infaz koruma memuru, icra katibi, mübaşir ve destek personel alımı ilanına yıl içerisinde çıkacaklarını ifade etti.

 

CUMHURBAŞKANI ONAYLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 11 bin 78 personel alımını onayladığını belirten Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, alımların merkez teşkilatları için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ve Adliyeler için yapılacağını aktardı. Ancak tüm alımların merkez teşkilatı için olmadığına dikkat çeken Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Bakanlık merkez teşkilatı için diyerek diğer alımların taşra teşkilatları üzerinden yapılacağının da sinyallerini verdi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Adalet Bakanlığı bünyesindeki kadrolara yapılacak söz konusu alımlar için başvuru tarihi henüz netlik kazanmadı. İlan yayımlandığında haber7.com üzerinden takip edebilir ve başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Adalet Bakanlığı 11 Bin Personel Alımı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü