İBB duyurdu! Artık marketlerde de geçecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Belbim AŞ ve Migros Tic. AŞ arasında imzalanan protokol ile İstanbulkart market alışverişlerinde geçerli olacak.

İBB duyurdu! Artık marketlerde de geçecek
İBB duyurdu! Artık marketlerde de geçecek
GİRİŞ 31.05.2019 18:49 GÜNCELLEME 31.05.2019 18:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belbim AŞ ile Migros AŞ arasında  10 Ocak'ta imzalanan iş birliğiyle hayata geçen proje ile İstanbulkart'ın şehir  yaşam kartına dönüşüm vizyonu doğrultusunda yeni bir adım daha atıldı.

Protokol kapsamında, İstanbul'daki tüm Migros, Migros Jet, 5M ve  Macrocenter mağazalarından banka hesap kartı, kredi kartı veya nakit ile herhangi  bir ek bedel ödemeksizin İstanbulkart satın alma ve TL yükleme işlemleri  yapılabilecek.

Migros mağazalarında 300 liraya kadar olan alışverişler İstanbulkart  ile ödenebilirken, mağazalarda kaydettirilen İstanbulkartlar'la yapılan  alışverişlerden puan kazanılabilecek. Kazanılan puanlar kartın geçtiği tüm  İstanbulkart harcama noktalarında (toplu ulaşım, İBB Sosyal Tesisleri, Beltur  kafeleri, yiyecek içecek otomatları, İspark otoparkları, bisiklet kiralama,  iTaksi vb.) kullanılabilecek.

Hali hazırdaki Money Club üyeleri kartlarını İstanbulkartları ile  eşleştirerek, Money kart yerine İstanbulkart kullanabilecek.

YORUMLAR 2
  • Fani 4 yıl önce Şikayet Et
    Migros’tan alışveriş yapanlar düşünsün
    Cevapla
  • KAFKAS 4 yıl önce Şikayet Et
    Müthiş bir uygulama ama eksik bim de ve a101 de de kullanılabilinsin ondan sonra tadından yenmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi