TEM Otoyolunda trafik durma noktasına geldi!

İstanbul yönünden 9 günlük Ramazan Bayramı tatiline çıkan vatandaşları taşıyan araçlar, TEM Otoyolu Kocaeli kesiminde trafiği durma noktasına getirdi.

GİRİŞ 01.06.2019 10:25 GÜNCELLEME 03.06.2019 16:08
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Dün mesai saati sonrası başlayan trafik çilesinde oluşan kilometrelerce uzunluğundaki araçlar havadan görüntülendi.

 

 

Ramazan Bayramı’ndaki 9 günlük tatili memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyen vatandaşlar dün mesai saatinden sonra yola çıkınca TEM Otoyolunda trafik yoğunluğu arttı.

 

 

 

Dün gece ilerleyen saatlerde daha da artan yoğunluk bugün sabah saatlerinde TEM Otoyolu Kocaeli kesiminde durma noktasına geldi.

İstanbul’dan gelen tatilciler, TEM Otoyolu Kocaeli kesimi Ankara istikametinde sıkışan trafikte adım adım ilerleyeme çalışıyor. Araçların trafikte zorla ilerlediği anlar ise havadan görüntülendi. Görüntülerde sıkışan trafikte kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları halinde tatilcilerin ilerleme çabaları görünüyor. Mesai saatinin sonlanması ile başlayan yoğunluğun yarın akşam saatlerine kadar sürmesi düşünülüyor. 

YORUMLAR 49
  • GLutbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Göç göç şehre göç üreten yok şehirde tüketen çok köylerde insan kalmadı araziler mera oldu tarımsal ürünlerdeki pahalılıkların başlıca sebebi şehirlere olan göçtür işte bu yogunluk bunun ispatıdır
    Cevapla
  • Yazik 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet kendi eliyle göçü teșvik ediyor (TOKi) ülkenin %93. Șehirlerde yașiyor. Hayvancilik tarim vs, șehirdemi olacak ,dolayisiyla silinip gitti. Eti Bugdayi dișardan alacak bir ülkemi türkiye.
    Cevapla
  • Konuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Sılayı Rahim için memleketlerine gidenler tamamda, tatil için gidenler Bayramın ruhunu öldürüyor. 9 günlük tatiller kaldırılmalı. 3 gün insanlar kendi şehrinde bayramlaşmalı. Tatil yapacaklar yıllık izinlerini kullansın. Sadece truzim sektörüne yarıyor. Truzim sektörü için bu çileye değmez.İnsanlar Ana-Babalarıyla bile yüz yüze bayramlaşmıyorlar artık.Buna çare bulunmalı. Hafta sonu tatilide 2 günden 1 güne düşürülmeli. Birleştiriyoruz diyerek 9 güne çıkarmaya gerek kalmaz..Bilmeyenler için, 1970 lere kadar Cumartesi okul ve Resmi daireler yarım gün açıktı.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi de benim annem babam uzakta. Uc gun tatil olsa gidrmezdim.
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Zorla mı gönderiyor devlet gitmesinler
    Cevapla
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    didimde bekliyoruz tatilcileri ayvayı yedik
    Cevapla
  • mehmet tosun 4 yıl önce Şikayet Et
    şerit sıkıntısı var.
    Cevapla
  • Hasandağlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Biri ekonomik krizdenmi bahsetti...otellerde yer yok.Antalyada şöyle uktralüx tatil yapayım dedim yer yok.
    Cevapla
  • Vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    Otel ödemeleri yüzde 90 oraninda kredi kartiyla peșin ödendi, vatandaș "kredi kartina borçlandi bile,, Herkes kendi ekonomik krizini kendisi hazirliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü