CHP adayını öven Yunan basını Başkan Erdoğan'a nefret kustu

CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nu 31 Mart sonrası “İstanbul’u fetheden Yunanlı” manşetleriyle kahramanlaştıran Yunan basını Başkan Erdoğan’a nefret kustu. İmamoğlu yandaşı Makelio isimli gazete Erdoğan’ı Ayasofya’nın çanlarında asmakla tehdit etti.

CHP adayını öven Yunan basını Başkan Erdoğan'a nefret kustu
CHP adayını öven Yunan basını Başkan Erdoğan'a nefret kustu
GİRİŞ 03.06.2019 12:03 GÜNCELLEME 03.06.2019 12:03
Bu Habere 130 Yorum Yapılmış

23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri Batı basınında gündem olmayı sürdürüyor. 31 Mart seçimleri öncesi ve sonrasında da CHP ve Ekrem İmamoğlu’na destek manşetleri atan Yunan basını, Başkan Recep Tayyip Erdoğan nefretiyle 23 Haziran sonrasında Türkiye üzerindeki alçak planlarını dışa vurdu.

 

 

BOYNUNA URGAN GEÇİRDİLER

Yunanistan’da yayın yapan aşırı milliyetçi, Ekrem İmamoğlu destekçisi Makelio isimli gazete manşetinden Erdoğan’a tehditler savurdu. Küstahlıkta sınır tanımayan yunan gazetesi Erdoğan’ın boynuna urgan geçirerek alçakça tehdit ettiği manşet haberinde: “CIA’nın, papazlar ve Yunan ordusunun uygulamaya geçilmesini beklediği plan” hezeyanlarını sergiledi.

 

 

CHP ADAYINI KAHRAMAN İLAN ETTİLER

Erdoğan’ı idamla tehdit eden Yunan medyası, CHP-İP-HDP’nin ortak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ise resmen propagandasını yürütüyor. Ekrem İmamoğlu’nun seçim yolsuzluğu ile öne geçirildiği 31 Mart seçimlerinin ardından Yunanistan’ın en büyük yayın organlarından biri olan Thema, CHP adayı için şunu yazmıştı: “İstanbul’u fetheden Yunanlı: Ekrem İmamoğlu.” CHP adayı haberle ilgili olarak Thema’yı “Kıytırık” şeklinde tanımlayarak rezaleti örtmek istese de İmamoğu’nun kıytırık dediği gazeteye koca bir gününü ayırarak röportaj verdiği ortaya çıktı.

AYASOFYA’NIN ÇANLARINA ASACAKLARMIŞ

Gazetedeki Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini yeniden camii olarak değiştirme sözü verdiği Ayasofya detayı da dikkat çekti. Gazete 23 Haziran’da İstanbul’un AK Parti tarafından kaybedilmesi durumunda ise hayata geçirmek istedikleri kirli düşlerini ise şöyle özetledi: “Erdoğan’ı Ayasofya’nın çanlarına asacağız.”

TÜRKİYE'Yİ İŞGAL HEVESLERİ

Diğer yandan ABD tarafından silahlandırılan Yunanistan’da medyanın Ekrem İmamoğlu lehine yaptığı yayınlar, Akdeniz’de 400 silahlı güçle Türkiye’yi işgal için hazırlık yapan Haçlıları’ın İstanbul’u İmamoğlu ile kuşatma hayalini de gözler önüne serdi.

ERDOĞAN'DAN NEFRET EDİYORLAR

Başkan Erdoğan Yunanistan’da hiç sevilmiyor. Öyle ki Parlamentosu seçimlerinde aldığı yüksek oy oranları ile ülke gündemine damga vuran DEB Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, “Ben Türk’üm, partim de Türk partisidir” şeklindeki açıklamaları üzerine Yunan medyasının hedefi haline geldi. Ülkenin önde gelen gazetelerinden RealNews, ana manşet yaptığı haberde “Erdoğan’ın (Batı) Trakya’daki Truva Atı” başlığını kullanacak kadar ileri gitti.

YORUMLAR 130
  • birol 4 yıl önce Şikayet Et
    it ürür kervan yürür
    Cevapla
  • Uğur 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey yunanlı biz daha ölmedik ! REİS i yedirirmiyiz sanıyorsunuz
    Cevapla
  • Manisalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Daha kuyruk acıları geçmemiş anlaşılan.
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 4 yıl önce Şikayet Et
    fetö ve pkk terör örgütlerinin adayı haçlıların zalimlerin ezan ve bayrak düşmanlarının adayı ekremis imamilis bi akıl tutulması oynanan oyunları bozacağız 23 haziranda
    Cevapla
  • Sezgin 4 yıl önce Şikayet Et
    Evvelallah biz varken reisin kılına bile dokunazsınız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!