Şehidin acı haberi Adana'ya ulaştı!

Tunceli’nin Ovacık ilçesi kırsalında PKK´ lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Eren Yücel’in (28) memleketi Adana’daki baba evine acı haber ulaştı.

Şehidin acı haberi Adana'ya ulaştı!
Şehidin acı haberi Adana'ya ulaştı!
GİRİŞ 04.06.2019 01:36 GÜNCELLEME 04.06.2019 01:36
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Şehidin merkez Seyhan ilçesi Gazipaşa Mahallesi’ndeki baba evine gelen Vali Yardımcısı Mustafa Aydın ve beraberindeki askeri heyet, acı haberi baba Cabbar Yücel ve anne Sevtap Yücel’e verdi. 

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Oğulların şehadet haberi sonrası fenalaşan Cabbar ve Sevtap Yücel çiftine hazırda bekletilen sağlık görevlileri müdahale etti. Acı haberi duyan yakınları ve komşuları, şehidin baba evine akın ederken, sokak ve eve Türk bayrakları asıldı. 

EVİN EN KÜÇÜĞÜYDÜ

5 aylık asker olduğu belirtilen şehit Eren Yücel’in, bekar ve 3 kardeşten küçüğü olduğu öğrenildi. Yarın Elazığ’da yapılacak törenin ardından şehidin cenazesinin Adana’ya uğurlanacağı, öğle namazına müteakiben Sabancı Merkez Camii’ndeki törenin ardından defnedileceği bildirildi.

YORUMLAR 10
  • mustafa efendı 4 yıl önce Şikayet Et
    tanrı türkü koruyacak bozkurtum ruhun sad olsun tanrım ebediyen gönlümüze kazısın ismini iyiki sizlerle aynı ırktan aynı soydanım türkün türkten baska dostu yoktur bu böyleydı böylede kalacak mete neyse alpaslan o fatıh neyse atılla o yavuz neyse hülagü han o dur benım ıcın selam olsun türküm diyen gurur duyan herkese
    Cevapla
  • bedirhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Abi ovacık kırsalının her tarafına kamera sensör yerleştirmek adım atsa fareyi vurmak lazım bu nedir kaçıncı şehidimiz ordaki yazıktır
    Cevapla
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    bu terörisler o bölgeden yardım alıyor allah kahretsin onları askerimize allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • serda selvi 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim gani gani rahmet eylesin inşallah Rabbim ailesine sabr-ı cemil versin inşallah
    Cevapla
  • Ahmet Onur Özdemir 4 yıl önce Şikayet Et
    Allâh - u Te'âlâ gani gani rahmet eylesin; ailesine, akrabasına ve yakınlarına/ dostlarına sabr-ı cemîl ecr-i cezîl ihsan eylesin inşâAllâh.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam