Samsun'da, seyyar satıcıların saldırısına uğrayan sivil zabıta memuru yaralandı. O anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Olay, dün İlkadım ilçesi İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. Caddede tezgah açan seyyar satıcılar, sivil zabıta ekipleri tarafından uyarıldı.

Bunun üzerine seyyar satıcılarla ismi öğrenilemeyen sivil zabıta memuru arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Seyyar satıcılar tarafından darbedilen zabıta memuru yaralandı.

Kavga, çevredekilerin araya girmesiyle sonlanırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Özgür 05.06.2019 06:51
    O zabıta işini hakkıyla yapsa ona kimse saldırmaz. Yüzde doksanı rüşvet aldığı seyyar satıcıları görmezden geliyor alamadıkları na da işlem yapıyor. Bu adaletmi işin iç yüzünü bilmeden konuşmayalım.
  • Orhan Resmi 04.06.2019 21:52
    Seyyar satıcılar vatanın iliğini kemiğini kurutan kanserdir hiçbir şey almam prensibimdir. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını çalan insanlardır. Kimiside onları mazur görüyor ya ona sinir oluyorum. Vergi vermeyen hiçbir iş kolu mazur görülemez ve müsamaha gösterilemez. Kanun ve nizam neyse ona uyacaksın gerisi hırsızlıktır.
  • Ali 04.06.2019 21:19
    Seyyar satıcıdan bişey almamak lazım!bazılaırının ne olduğu!!! belli olmuyor
  • VUSLAT 04.06.2019 20:39
    O zabıta memuruna saldıran eşkiyalara bir daha seyyar satıcılık faaliyeti yapmalarına göz yumulursa çok yazık olur.Memura saldırma cesaretinde bulunmaları bile vahim bir durum.Bu saldırılarla ilgili ağır yaptırım cezaları gelmelidir.Yoksa o zabıta memurundan bir daha kimse görev yapmasını beklememelidir.
  • Metin 04.06.2019 18:08
    Memurda görevini yapıyor terbiyesizlik bu başka birşey değil.
Daha fazla yorum görüntüle