Soruşturma açılan imam hakkında karar!

Gaziantep'te, bayram namazı önceki vaazında, "Keşke savaşı kaybetseydik" dediği öne sürülen cami imamı açığa alındı.

Soruşturma açılan imam hakkında karar!
Soruşturma açılan imam hakkında karar!
GİRİŞ 04.06.2019 16:26 GÜNCELLEME 04.06.2019 16:26
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Merkez Şahinbey ilçesinde bulunan İyinacar Camisi'nde bayram namazı için gidenler, cami imamının vaaz sırasında, 'Kurtuluş mücadelesinde bizi kandırdılar. Anlatılan kahramanlıkların hepsi yalan. Keşke o gün savaşı kaybetseydik, belki Osmanlı’yı daha sonra yeniden kurabilirdik" ifadelerini kullandığını iddia etti. İmamın, söylediği öne sürülen sözler kısa sürede sosyal medya sayfalarında tepki topladı.

 

 

Gaziantep Valiliği de tepkiye yol açan olayla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İlimiz Şahinbey ilçesi İyinacar Camisi'nde bayram namazında yapılan vaazla ilgili sosyal medya ve basında yer alan haberler üzerine soruşturma başlatılmıştır."

 

 

İMAM AÇIĞA ALINDI

Gaziantep Valiliği, bayram namazı öncesi vaazda sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan İyinacar Camii imamının açığa alındığını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, imam hakkında idari soruşturma açıldığı hatırlatılarak, "İlimiz Şahinbey ilçesi İyinacar Camisi'nde bayram namazında yapılan vaazla ilgili sosyal medya ve basında yer alan haberler üzerine idari soruşturma başlatılmış, ilgili görevli bu kapsamda açığa alınmıştır" denildi.

YORUMLAR 22
  • bence 4 yıl önce Şikayet Et
    savasi kaybetseydik asla geri donemezdik bolunurduk.simdi filistin gibi olurduk.
    Cevapla
  • berkan 4 yıl önce Şikayet Et
    aferim hocaya catir catir konusmus
    Cevapla
  • Atakan 53 4 yıl önce Şikayet Et
    Yankış söylemiş imam. Şöyle deseymiş. Keşke cephede kazandığımız savaşı cephe gerisindede koruyabilseydik. Evet cephede kazandık. Cephe gerisinde kaybetmekten beter olduk.
    Cevapla
  • DogruSoyler 4 yıl önce Şikayet Et
    son günlerde generaller açıklaması, imama açıklaması.. sanki bir elden birileri kışkırtılmak isteniyor.. niyetleri kargaşa ve darbe mi? akıllı olmaz lazım.. her doğru her yerde söylenmez.. söyleyen ya akılsızlık eder yada hainlik..
    Cevapla
  • Masonbuster 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu yakın tarihimizi (cumhuriyet tarihini) artık doğru düzgün öğrenmenin zamanı gelmedi mi hala. Dünyanın başka bir yerinde var mıdır bizim gibi bir millet.
    Cevapla
  • Xye 4 yıl önce Şikayet Et
    Tarihimizi bilmiyoruz gercek anlatilmiyor anlatilmaya gerek yok CHP yi basimiza birakip gittiler!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama