Gaziantep’in Nizip ilçesinde sokak ortasında kayınlarını kurşun yağmuruna tutan kişinin, emekli polis memuru Nuh C. olduğu ortaya çıkarken, yaşanan dehşet anları ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

Gaziantep’in Nizip ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde sokak ortasında iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi ölürken, 1 kişi ise ağır yaralanmıştı. Ailevi sebeplerden çıktığı ileri sürülen sopalı, taşlı ve silahlı kavgada iki kardeşi vuran şahsın emekli polis memuru Nuh C. olduğu ve olay yerinden uzaklaşan şahsın bir süre sonra ise Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim olduğu ortaya çıktı.

Dehşet anı saniye saniye kaydedildi.

Emekli polis memuru Nuh C.'nin, kayınları Ahmet Yorulmaz (47) ile Ali Yorulmaz'ı (41) kurşun yağmuruna tuttuğu o dehşet anları ise cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi. Bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde, bir kadının ise emekli polis memuruna engel olmaya çalıştığı, araya girmesine rağmen engel olamadığı yer aldı.

Yorumlar 47 Yorum Var
  • Cihan 05.06.2019 23:17
    Nasil da kuru sikiymis be...
  • Osman 05.06.2019 16:19
    Biri çocuğunu göstermiyor biri çıkış yolu bulamıyor vuruyor, insanların akıl dengeleri bozulmuş
  • CanTürk 05.06.2019 08:55
    Emekli polislerin silahlarının alınmasını isteyenler bir olaya göre bütün emekli polisleri zan altında bırakıyorsunuz, emekli polisin silahını alamazsın bunun 2 sebebi var 1 cisi emekli polisin silahı kendi malıdır beylik tabancası diye geçer , maaşlarından kesintilerle bu silahları satın alırlar ve ikinci sebebide bu insanlar teröristlerle çatışmalara girmiş çıkmış sürekli düşman edinmiş i mafyasından uyuşturucu kaçakçısına kadar suçluları kovalamış hırsızları kovalamış insanlar yani can güvenlikleri sürekli tehdit altında olduğunda silah taşırlar
  • Serden 05.06.2019 08:37
    Dakikalarca öldürmek için uğraşmış sonra der hakim bey nefsi müdafa yazık be birde vatandaşı korumak için uğraşacan emekliolacan ama enteresan olanı vurduktan sonrası yardım edeceğine kardeşlerine kocası ile gidenlerde
  • Oney 05.06.2019 05:21
    Emekli polislerin cinayet işlemeleri çoğaldı.Emeklilik yaramiyor galiba beyinlerimi sulaniyor ne...
Daha fazla yorum görüntüle