Otomobil bariyerlere çarptı: 2 ölü

Düzde TEM otoyolunda aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobilin bariyerlere girmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 04.06.2019 21:43 GÜNCELLEME 05.06.2019 09:15
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kaza akşam saatlerinde TEM Otoyolu Gümüşova rampaları mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametine giden Öznur Emanetoğlu (26) idaresindeki 34 RD 160 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Bariyerleri parçalayarak refüjde duran otomobilin motoru, çarpmanın etkisiyle yerinden çıkarak 10 metre uzağa fırladı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine 112 Acil, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine geldi. Sağlık ekipleri, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Öznur Emanetoğlu ile araçta bulunan Murat Emanetoğlu'nun (39) hayatını kaybettiğini belirledi.



Olay yerine saçılmış çocuk eşyalarının olduğunu fark eden ekipler, otomobilin altında çocuk olma ihtimaline karşı aracın kaldırılması için olay yerine vinç gelmesini istedi. Ekipler vincin olay yerine gelmesini bekliyor.




Kazayı gören görgü tanığı; otomobilin çok hızlı olduğunu belirterek çarpma anında çok gürültü çıktığını söyledi.

Otomobil içerisinde çocuk eşyalarının olması nedeniyle polis ve jandarma ekipleri otomobilden fırlama ihtimaline karşı etrafta uzun süre çocuk aradı ancak polis ekiplerinin dedesine ulaşması sonucu çocuğun dedesinde olduğu anlaşıldı.

Diğer taraftan otomobil içerisinde bulunan alkol kutuları ve aracın motorunun kaza yerinden metrelerce uzakta olması kazaya davetiye çıkartıldığını da gözler önüne serdi.

 

 

YORUMLAR 10
  • Baybars 4 yıl önce Şikayet Et
    Alkol felakettir.
    Cevapla
  • Hasbihal 4 yıl önce Şikayet Et
    Oncelikle Allah affetsin topraklari bol olsun. Dini bayramlari icki ve bilumum isyanla gecirenleri Allah islah etsin. Allah aşkına ahiretimize sarilmiyoruz bari dunyamiza merhamet edelim ki dunyamiz perisan olmasin icki ve kaza= iki vefat ve oksuz yetim bir cocuk Zor bir imtihan
    Cevapla
  • uaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    başkasının ölümüne neden olmaması sevindirici. ramazanda alkol alıp hem araç kullanıp hemde 150km hızla gidiyorsan, Azraile gel bizi al demişsin,
    Cevapla
  • Serdar...T 4 yıl önce Şikayet Et
    nasıl yaşarsan öyle ölürsün.
    Cevapla
  • Davetsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazik olmus ickili gittiler öteki tarafa Allah affetsin ama nasil ve ne halde ölursen o hal uzere diriltilecek insan bunu bilmek ve ona gore yasamak onemli.
    Cevapla
  • Gerçek sürücü 4 yıl önce Şikayet Et
    Bayanlar araç kullanmasın arkadaş hele bazı yetmeler var otomatik vites olanlardan tam birer trafik canavarı bayanlar araç kulanmasın kesinlikle
    Cevapla
  • Ter 4 yıl önce Şikayet Et
    Ehlijetler böyle bedava dağıtılıyor, dünyanın en kolay ehliyet alabildiğin Ülke Türkuye'dir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?