Zonguldak sahilde korkutan görüntü

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, 2 ölü yunus sahile vurdu.

Zonguldak sahilde korkutan görüntü
Zonguldak sahilde korkutan görüntü
GİRİŞ 05.06.2019 16:12 GÜNCELLEME 05.06.2019 16:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zonguldak Alaplı İncivez altı sahilinde gezen vatandaşlar, biri sahilde diğeri ise denizde 2 ölü yunus görüp, belediyeye haber verdi.

Türker Ulukaya, arkadaşlarıyla sahilde yürürken yunus ölüsüne rastlandığını belirterek, "Sahilde arkadaşlarımızla birlikte gezerken 2 ölü yunus gördük. Birinin boyu 2 metre civarındaydı, diğeri ise denizdeydi, biraz daha küçüktü. Yetkilere bildirdik. Alaplı’da kıyı kesimlerinde son bir haftadır çok fazla yunus görmeye başlamıştık. Balık sürülerini peşinden gidiyorlar sanırım" dedi.

Belediyenin olay yerine gelerek inceleme yapacağı belirtildi.


YORUMLAR 2
  • zafergülten 4 yıl önce Şikayet Et
    durup dururken ölmedi herhalde bu yunuslar,üstelik baya dayanıklı ve akıllı bir canlı türü.ama bazı cahil düşünceli balıkçılar,ya ağlara takılıyor,yada balık sürülerini kaçırıyor diye öldürmüşte olabilir. tabiki sonuç araştırmalardan sonra belli olur.
    Cevapla
  • Danimarkali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ikiside olmayabilir, bana kalirsa denizlerimiz artik eskisi gibi temiz olmadigindan kaynaklaniyor. Bu yakin zamanda birçok balik ve balinalar (yunuslarda dahil) plastik atiklar yuzunden oluyor. Bu yüzden pet siselere ve plastik posetler parali oldu. Deger kazandi ki, millet çöp atmasin diye.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı