Başkan Erdoğan'dan anlamlı ziyaretler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, babası Ahmet, annesi Tenzile Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret etti. Erdoğan daha sonra 15 Temmuz şehitleri Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'ın kabirlerini de ziyaret edip dua okudu.

GİRİŞ 05.06.2019 19:00 GÜNCELLEME 05.06.2019 19:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'nda annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan'ın kabirlerini ziyaretinden sonra Olçokların mezarının bulunduğu yere geçti. 

Karacaahmet Mezarlığı'ndaki Şakirin Camisi'nde cenaze namazı için bulunan vatandaşlarla sohbet ederek başsağlığı dileyen Erdoğan, daha sonra Erol ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un mezarlarını ziyaret ederek, dua okudu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oğlu Bilal Erdoğan da eşlik etti.

 

 

 

YORUMLAR 4
  • DELİ MURAT 4 yıl önce Şikayet Et
    reisim büyüğüm başkomutanım seni her gördüğümde içim acır yüreğim sızlar inan seni çok seviyorum bir ömrü bu vatana feda ettin .bize yazıklar olsun senin kıymetini bilemedik bize hakkını helal et.
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne söylerler ne bir cevap verirler üzerlerinde biten otlar ne söylerler ne bir cevap verirler! Onlar Berzah Aleminde yaşıyor ve bizde bir gün taşınacağız. Vücut hapis ruh serbest lakin işin vahim tarafı Ahiretin hesabı ve azabı kabirde başlaması. Hazır mıyız? Allah cc kabir ziyaretlerini kabul etsin inşaAllah.Allah cc rahmet eylesin inşaAllah.
    Cevapla
  • Hikmet Aras 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin seni gibi evlat yetişdikleri için Rabim hayırli ömür versin sana Sayin değerli Cumhurbaşkanım.
    Cevapla
  • Hikmet Aras 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsim senın gibi evlat doğurdullat sayin değerli Rabım sana hayırli ömür versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı