Tramvay yoluna giren yayalar faciaya davetiye çıkardı

İstanbul'da bayramda gezmeye çıkan vatandaşlar cadde ve sokakları doldurdu. Yoğunluğun en çok yaşandığı yerlerin arasında olan Galata Köprüsü'nde karşıya geçmek isteyen yüzlerce kişi tramvay yoluna girerek faciaya davetiye çıkardı.

GİRİŞ 06.06.2019 12:17 GÜNCELLEME 06.06.2019 13:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galata Köprüsü üzerinde tramvay yoluna girip yolun karşısına geçmek isteyen yüzlerce kişi faciaya davetiye çıkardı. Vatmanlar, tramvayları durdurup yayalara yol vermek zorunda kaldı.

 

 

Olay dün akşam saatlerinde yaşandı. Kabataş-Bağcılar hattında çalışan tramvay vatmanları Tarihi Galata Köprüsü'nün Eminönü tarafında tramvay yoluna giren kişiler nedeniyle zor anlar yaşadı. Bayram tatilini fırsat bilenlerin gezmek için en çok tercih ettiği Eminönü'nde adeta izdiham yaşandı. Yoğun kalabalık nedeniyle alt geçidi kullanmak yerine yolun karşısına geçmek için tramvay yolunun demir bariyerlerini aşan yüzlerce kişi girdikleri raylarda büyük tehlike yarattı. 

 

 

Pusetteki bebekleri de tehlikeye attılar

Bazı kişilerin çocuklarını hatta pusetteki bebeklerini bile bu tehlikeye ortak ettikleri görüldü. Yola giren kişileri son anda farkeden vatmanlar siren çalarak tramvayı durdurdu ve raylara giren kişilere yol verip çıkmalarını beklemek zorunda kaldı. Tramvay yoluna girenlerin faciaya davetiye çıkardığı anlar kameralara yansıdı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Adil düzen 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Arapların ve Pakistan lıların işgali altında.Fotoğraftakiler de Arap.Florya ,Yeşilköy beşerli onarlı gruplar halinde dolaşan yabancılardan geçilmiyor.
    Cevapla
  • Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Malesef biz buyuz ,birlikte yaşama kültürünü beceremiyoruz ,kurallara uymuyoruz ,herşeyi biz biliyoruz ...Sonrada Avrupa'da hayat çok güzel diyoruz !Evet doğru,çünkü avrupa devletleri kural koyuyor halkıda büyük oranda bu kurallara uyuyor!Gel gör bizde devlet kural koyuyor ama halk kurallara uymamak için adeta yarışıyor,ve bununla da gurur duyuyor .Allah sonumuzu hayır etsin
    Cevapla
  • huseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    ya tüp kaçağını çakmakla deneyen millette mültecimi ? Bırakın bu işleri heryerde insan insandır. İnsan olmayanda insan değildir. Bunun osu busu şusu yok anlayın artık.
    Cevapla
  • ferhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsi mülteci , neyin kültüründen bahsediyosun ?
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    görgüsüzlükten başka bir şey değil. az yürüse, yaya geçidinden rahatlıkla geçebilecekken hem kendilerine hem başkalarına eziyet yaşatıyorlar.
    Cevapla
  • erlblc 4 yıl önce Şikayet Et
    yaya geçidi ve alt geçit tıka basa dolu
    Cevapla
  • Pars 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim insanımız maalesef böyle. Her gün dünyada birbirimize cehennemi yaşatıyoruz. Ama aynı zamanda ahirette cennete gideceğimizden de eminiz. Peki sebebi nedir? Çünkü eğitilmeye ve Kur'an'ın sürekli tavsiye ettiği düşünmeye karşı inatla direniyoruz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar