Hemşehrilerinden Binali Yıldırım'a havalimanında büyük sürpriz

Erzincan'dan Diyarbakır'a giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım'a hemşehrileri büyük ilgi gösterdi. Havalimanında kendisini uğurlamak için toplanan büyük kalabalıkla tek tek tokalaşan Yıldırım, gösterilen ilgiye teşekkür ettikten sonra Diyarbakır'a gitti.

GİRİŞ 06.06.2019 14:54 GÜNCELLEME 06.06.2019 14:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, geceyi geçirdiği memleketi Erzincan'dan Diyarbakır'a geçti. Hemşehrilerinin büyük ilgi gösterdiği Yıldırım, bir saat süren vedalaşmanın ardından kentten ayrıldı.



Dün Sivas'taki programını tamamladıktan sonra memleketi Erzincan'a geçen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, geceyi de burada geçirdi. Yıldırım, Diyarbakır programı için bugün öğlen saatlerinde Erzincan Havalimanı'na geldiğinde, beklemediği kadar büyük bir kalabalıkla karşılaştı. Havalimanına akın Erzincanlılar, uğurlamak için Yıldırım'ı bekledi.

 

 



Erzincan Valisi Ali Arslantaş, AK Parti milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Belediye Başkanı Bekir Aksun, 3'üncü Ordu Komutanı Orgeneral Serdar Savaş, tarafından apron girişinde karşılanan Binali Yıldırım, kendisini bekleyenlerle tek tek tokalaştı. 1 saat süren uğurlama sonrası Yıldırım, gösterilen ilgiye teşekkür ettikten sonra Diyarbakır'a gitti.

YORUMLAR 4
  • Vatann sever 4 yıl önce Şikayet Et
    Drüst saygılı bizim adayımız Binali
    Cevapla
  • Kurtuluş savaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatanın fedakar evladı yıldırım herşey daha güzel olacak
    Cevapla
  • xxlxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlerin,, Yunanın desteklediği kişiye oy vermek hainliktir. Bunu bilir bunu söylerim.
    Cevapla
  • Anadolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Baskanin ayak sesleri,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı