Tepki çeken sözlere bakanlıktan suç duyurusu

Milli Savunma Bakanlığından, bir televizyon kanalında TSK’da görevli generallere söylenen sözlerle ilgili suç duyurusunda bulunulacağı bildirildi.

GİRİŞ 06.06.2019 18:27 GÜNCELLEME 06.06.2019 18:33
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bir televizyon kanalında Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK) görevli generallere söylenen sözlerle ilgili suç duyurusunda bulunacak.  

 


Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Bir televizyon kanalında TSK'da görev yapan generallere söylenen yakışıksız sözlerle ilgili, hazırlıkların tamamlanmasını müteakip suç duyurusunda bulunulacak." ifadesi kullanıldı.

'KİMSENİN HADDİNE DEĞİL'

Konuyla ilgili açıklama yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Generallerimizle ilgili ileri grei konuşmak kimsenin haddi değildir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 25
  • Ers61 4 yıl önce Şikayet Et
    Darbeci itaatsiz generaller için söylenmiş sözleri bütün orduya söylenmiş gibi teşmil edip Akit'i linç etmek, hakkaniyetli değildir. Ne hikmetse hükûmet hazretleri son yıllarda Kemalist olmak için, müzmin Kemalistlerle yarışıyor adetâ. Allah, akıllarını başlarına devşirsin. Taviz vererek hiçbir Kemaliste yaranamazsın. Malûm koruma Kanununu da Demokrat Parti çıkarmıştı, ne oldu; tam bir zulümle mukabele gördüler.
    Cevapla
  • Alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    O gazeteci doğru şeyler söyledi. Generallerin geçmişte neler yaptığını unutmadık. Onlar dokunulmaz ve ülkenin sahibiydiler. Kanun manun tanımıyorlardı. Bunları unutmadık.
    Cevapla
  • Sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yorun yapanların çoğu haberin ne olduğunu kimin generallere laf attığını bilmiyor ne cahilsiniz
    Cevapla
  • VUSLAT 4 yıl önce Şikayet Et
    Generallerimizle ilgili haddini aşanlar Türkiyeye düşmanlık yapan hainlerdir.
    Cevapla
  • Meta 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin adayı valiye her türlü hakereti yapıyor kılıçdaroğlu ysk üyelerine hakeretin en kötüsünü yapıyor chp bu gücü nereden alıyor ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı