Kalp krizi geçiren Derin'den acı haber!

İzmir'de, halkla ilişkiler bölümü mezunu olan ve kendisine iş kurmaya hazılanan Derin Erpulat, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Erpulat'ın ölümü, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Kalp krizi geçiren Derin'den acı haber!
Kalp krizi geçiren Derin'den acı haber!
GİRİŞ 06.06.2019 18:26 GÜNCELLEME 07.06.2019 08:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kentteki bir kolejin müdiresi Didem Erpulat ile Tevfik Erpulat çiftinin iki kızından büyüğü Derin Erpulat (26), salı gecesi, İzmir'in Çeşme ilçesindeki evinde kalp krizi geçirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Erbulat, Çeşme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

 

 

Erpulat'ın duran kalbinin tekrar çalıştırılması için kalp masajı yapıldı ardından, İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Erbulat, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen, kurtarılamadı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun olan ve kendisine iş kurmaya hazırlanan Derin Erpulat'ın ani ölümü, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

 

 

Derin Erpulat'ın cenazesi, yarın Alsancak Hocazade Camisi'nde, öğlende kılınacak cenaze namazının ardından, Alaçatı Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtildi.

YORUMLAR 1
  • Derin 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte yaşadığımız hayatın kısa bir özeti.. Her an yanıbaşımızda ölüm.. Hayattan daha yakın.. ALLAH rahmet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak