Küfürler yağdıran CHP adayına vatandaşlardan büyük tepki

Ordu-Giresun Havalimanı’nda kullanma hakkına sahip olmadığı halde VIP salonuna girmeye çalışan, polis memurlarına mukavemette bulunan ve Ordu Valisi Ordu Valisi Seddar Yavuz'a hakaret eden CHP'nin İstanbul Adayı'na vatandaşlar sosyal medyadan çok sert tepki gösterdi. Vatandaşlar İmamoğlu'nun gerçek yüzünü göstermeye başladığını dile getirdi.

Küfürler yağdıran CHP adayına vatandaşlardan büyük tepki
Küfürler yağdıran CHP adayına vatandaşlardan büyük tepki
GİRİŞ 07.06.2019 11:39 GÜNCELLEME 07.06.2019 11:39

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki 14 kişinin Ordu-Giresun Havalimanı’nda VIP salonu kullanma hakkına sahip olmadıkları halde bu alana zorlu girmeye çalıştıkları ortaya çıkmıştı. İmamoğlu'nun polis memurlarına mukavemet ettiği alanda Ordu Valisi Ordu Valisi Seddar Yavuz'a da hakarette bulunmuştu. İmamoğlu'nun bu çirkin hareketine vatandaşlar sosya medyadan çok sert tepki gösterdi.

AĞZINI BOZAN İMAMOĞLU'NA VATANDAŞLARDAN SERT TEPKİ

CHP'li İmamoğlu'nun gerçek yüzünü göstermeye başladığını dile getiren vatandaşlar şu cümlelerle olaya tepki gösterdiler.

"Vali beye nasıl hakaret edebilirsin, yakıştımı sana Bu yaptığın? İşine gelmedimi ünlem koy, konuyu değiştir, tokat at, hakaret et, sustur.. bumu senin kişiliğin? Masken çoktan düştü ekrem... 23 haziran sonrası kendine başka bir iş arayacaksın.."

"Daha belediye baskani bile olmamisken vip kapisina dayanip vali ye hakaret etmek de ne oluyor . Zormu géliyor siradan bir halk gibi yaşamak"

"Valilere de hakarete başladık bravo size.. Daha öncede söyledim gerçek yüzünüzü göstermeye başladınız...Sizi destekleyenler Vali haketti derler ve siz tam gaz "kucaklamaya" devam İstanbulda ukala ve cahil dediğinizin kişinin hakettiği gibi.. TİYATRO cusunuz net... "

"Hakkın olmayan bir yeri kullanmak istemişsin Vali bey Seddar Yavuz da kanuna uygun davranıp sana bunu kullandırtmamış çocuklar gibi ağlayıp mağdurum da mağdurum edebiyatı yapmak da ancak sana yakışırdı İmamoğlu"

"Vali'ye it diyen "adam" zelil olup tarihe gömülecektir!"

"Demek Devletin Valisi için "Bu Vali tam bir it" Dedin? Gerçek yüzünü çıkaran Rabbime şükürler olsun..."
 
"Boşuna çeneni yormaya gerek yok sayın vali yasal süreç başlatmıştır  ekrem imamoglu daha öncede beylikdüzü  polis karakol basıp küfür hakaret yaptıgı günleri iyi biliriz"
 
"Beni karıştırma!!! 82 milyon arkasındaymış. Ben demirtasin çizgisini beğenip, devletin Vali’sine polisine hakaret eden birinin ne arkasında ne yaninda dururum"

BAKAN SOYLU: ALLAH KİMSEYİ GÜÇ ZEHİRLENMESİNE DÜŞÜRMESİN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenler'de Trabzon Dernekleri ile bayramlaşma programına katıldı. Programda konuşma yapan Soylu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu'da VİP salonuna alınmamasına ilişin açıklamalarda bulundu. 
 
"VALİYE İT DEDİ İT"
 
İmamoğlu’nun VIP salonunu kullanma hakkının bulunmadığını vurgulayan Soylu, “Trabzon'da kullandı. Arkadaşlar nezaket göstermişler. ‘Ben buradan çıkmak istiyorum' demiş çıkarmışlar. Sonra Ordu'da kullanmak istemiş. Aramışlar milletvekilini demişler ki özel uçakla gidiyor 14 kişi, bunların hiçbirinin kendisinin dahi kullanma hakkı yok. Öbür taraftan alalım hem geçecek zaten. Bir problem yok. Valiye ‘it’ dedi. Allah kimseyi güç zehirlenmesine düşürmesin” dedi.

ORDU VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

 
Ordu Valiliği, bir televizyon kanalında ve bazı internet haber sitelerinde yayınlanan, "CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmamoğlu'nun Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP salonuna alınmadığı" yönündeki haberlerle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, 5 Haziran Çarşamba günü saat 20.00 sıralarında İmamoğlu'nun özel uçakla Ordu-Giresun Havalimanı'ndan İstanbul'a seyahat edeceği bilgisi üzerine güvenlik açısından gerekli tüm tedbirlerin alındığına işaret edilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Aynı gün saat 22.20 sıralarında konvoy eşliğinde havalimanının VIP otoparkına giriş yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ekrem İmamoğlu ve kafiledekiler, araçlarından inerek VIP giriş kapısından terminal binasına giriş yapmak istemişlerdir. Bu teşebbüs üzerine Havalimanı Mülki İdare Amirliğine bildirilen 14 kişilik uçak yolcu manifestosunda (Ekrem İmamoğlu, Neslihan İmamoğlu, Hasan İmamoğlu, Hava İmamoğlu, Murat Ongun, Fatih Keleş, Veysel Taşdemir, Zilan Karakurt, Onur Günal, Gülşah İnce, Çağlar Güner, İrem Şahin Seles, Sedat Sarp) VIP salonunu kullanma hakkına sahip kişi olmadığı kendilerine ifade edilmiştir."

VIP salonunu kullanma konusunda ısrarcı olan Torun'a, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gencer Bayram tarafından Milli Sivil Havacılık Güvenlik Programında yer alan "VIP salonlarından sadece Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünce bildirilen listede belirtilen makam sahipleri yararlanır" hükmü hatırlatılarak, kendilerine Ekrem İmamoğlu ve beraberindekilerin rical listesinde bulunmadıklarından VIP salonuna alınamayacağının belirtildiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İzahat ve ikazlara aldırmayan Ekrem İmamoğlu ve beraberindekiler, VIP salonu kapısında görev alan polis memurlarına mukavemet etmek ve onları itmek suretiyle VIP salonunu işgal etmişlerdir. Bu esnada aprona çıkış kapısı önünde gerekli önlemler alınmış olup grubun aprona çıkmasına izin verilmemiştir. Aprona çıkmasına izin verilmeyen grup, tekrar VIP otoparkına yöneldiği esnada, VIP salonu içerisindeyken Ekrem İmamoğlu kendisine refakat eden polislere hitaben 'Bu Vali tam bir it' ifadesini kullanmıştır.

Grup, daha sonra iç hatlar gidiş terminaline yönelmiş ve bu noktaya geldiklerinde, gruba sivil havacılık prosedürü gereği dokunulmazlığı bulunan milletvekili hariç diğer şahısların kapı dedektörlerinden aranmak suretiyle geçmeleri gerektiği hatırlatıldığında, şahıslar bu ikazlara da aldırmayarak, hepsi birden aranmadan geçmek istemişlerdir. Bu esnada CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, polis memurlarına hitaben, 'Tayyip'in uşakları bunlar. Haysiyetsizler, şerefsizler...' diyerek hakarette bulunmuştur. Ordu-Giresun Havalimanında yaşanan olayla ilgili gerekli kamera kayıtları mevcut olup hakaret içerikli ifadelerle ilgili yasal işlemler Valiliğimizce başlatılacaktır."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak